Leowefowa Фон за Снимки От Ден на бащата, 7x5ft Декор за парти в чест на Деня на бащата, Черен Костюм, Вратовръзка, Сини и Златни балони, на Фона на Ден на бащата за Снимка, Ба?
Новинка

Leowefowa Фон за Снимки От Ден на бащата, 7x5ft Декор за парти в чест на Деня на бащата, Черен Костюм, Вратовръзка, Сини и Златни балони, на Фона на Ден на бащата за Снимка, Банер за парти в чест на Деня на бащата,

BGN 1.00

Налично за поръчка

★ 【 Цел 】 фон за снимки в чест на деня на бащата, банер за семейна бала, фон за снимки в чест на деня на бащата, за да проверите за дейности, подпори за фотосесия в чест на семеен празник, сватба, рожден ден, подпори за портрети на деца и възрастни и различни декорации за партита ★ 【 Материал 】 : винил, той е траен и не се отразява, сгъваем, лек, лесен за носене, може да се използва в продължение на дълго време. Свържете се с нас по електронната поща и да ни уведомите желания от вас размер / стил, тогава ние изготовим за вас .В съответствие с правилата пощенски клон, всички фонови рисунки ще бъдат изпратени в сгънат вид, така че това ще доведе до образуването на някои гънки, което не може да се избегне. ★ 【 Характеристики 】 : Компютърни печат с висока разделителна способност, професионално разработени фигура, добра издръжливост.Ние ще ви предоставим най-доброто решение. Ако искате да отпечатате свои снимки, пиксел трябва да бъде достатъчно голям.Не стойте прекалено близо, за да се получи добър ефект стрелба.Моля, разберете, че всеки от екрана на компютъра е различен, така че цветовете могат да се различават леко. ✈ 【 Доставка 】 : 1-3 дни, за производство, обикновено за 10-15 дни за доставка. Особености : Може да се използва за украса на парти за деня на бащата, декорации за деня на бащите, декори за деня на бащите за фотография, на фона на фотосесия, декор и т.? 【 Размер 】 : 7x5 фута (220x150 см).Различни условия на осветление ще има различен ефект стрелба, можете да се опитате да настроите осветлението, за да си снимки изглеждаше по-добре.Пратката включва : 1 х Фон за снимки (в сгънат вид) на Скоби или поставка за снимки в комплекта не са включени Бележки : Моля, стойте на дистанция, когато снимаш.

Повече информация

Продукти в категория