Бели речни камъни, растения 11,25 килограм Малки Декоративни Камъчета 1-1, 5 Полирани Камъни Лъскав Аквариумный чакъл за Аквариум Вази Стайните Саксии Външно Озеленяв?
Новинка

Бели речни камъни, растения 11,25 килограм Малки Декоративни Камъчета 1-1, 5 Полирани Камъни Лъскав Аквариумный чакъл за Аквариум Вази Стайните Саксии Външно Озеленяване на Градината (180 грама)

BGN 15.19

Налично за поръчка

【Декоративни камъни за аквариума】Чакъл за аквариума - един чудесен начин да декорирате вашия аквариум, да се запази водата чиста и да позволи на рибата или черепахам да живеят в хармония с камъниТой по-добре задържа влагата и отвежда влагата, за да поддържате помещението чисто и красиво.Декоративни камъни и може да се използва като декорация за аквариуми, водни градини, езера и террариумов. 【Многократно използване на】 Може да се използва в контейнери за сукуленти, кактуси, бонсай, ландшафтния дизайн, наполнителях за вази, саксийни растения, аквариуми и терариуми. Камъни, естествени, така и на някои речни камъни могат да бъдат счупени или деформирани, овални или кръгли, дебели или тънки. 【- Добри алтернативи мульче】 Отлични за домашен интериор и креативен дизайн на интериора и екстериора.Придайте допълнителна красота на вашия външен вид : песни, подъездным пътеките, прудам, водни градини, с пола или стени от чакъл и около басейни. 【Подарък на природата】 Тези камъчета за стайни растения, по естествен начин се формират в продължение на дълъг период от време и няма да имат такива проблеми, като избледняване.Естествена, здрава и не се разваля, като друга тор. 【- Добри алтернативи мульче】 Отлични за домашен интериор и креативен дизайн на интериора и екстериора.Естествена, здрава и не се разваля, като друга тор.【Речни камъни с тегло от 11,25 килограм】Дължина камъчета варира от около 1 до 1,5". Камъни, естествени, така и на някои речни камъни могат да бъдат счупени или деформирани, овални или кръгли, дебели или тънки. 【Многократно използване на】 Може да се използва в контейнери за сукуленти, кактуси, бонсай, ландшафтния дизайн, наполнителях за вази, саксийни растения, аквариуми и терариуми.

Повече информация

Продукти в категория