Маркови светещи чаши за партита на 16 унции за весели партита на закрито и открито, светещи чаши за вечерни декорации за вечерни събития - Набор от светещи чаши за па?
Новинка

Маркови светещи чаши за партита на 16 унции за весели партита на закрито и открито, светещи чаши за вечерни декорации за вечерни събития - Набор от светещи чаши за партита с мигаща цвят - 23 опаковки, брой 24 бр. (опаковка

BGN 8.92

Налично за поръчка

1 х инструкция на Нажежен игри - най-популярните в наши дни : са идеални за рождени дни, на спортни събития, празнични партита и всякакви тържества, където се нуждаете от специална чаша за маркови напиткиПратката включва : 23 прозрачни светещи чаша за партита на 16 унции, 23 мигащи цветни искра, която може да се включва и изключва. 【Широко приложение】 идеален за домашни партита и събития на закрито или на открито, барбекю, тайлгейтинга, къмпинг, плажни огньове, барове, кръчми, нощни клубове, празници, сватби или нещо друго, където се нуждаят от чаша за партията!. 【Качество】 Чаши за партита Light up, изработени от безопасен за храните пластмаса, мека гъвкава пластмаса, което ги прави изключително устойчиви на аварии. 【Декорация на партита 】 идеално за светещи декорации за партита, светещи аксесоари за партита и светещи подаръци за партита.Това ще изглежда абсолютно невероятно.【В комплект】 включва 24 пластмасова чаша на 16 унции, 24 led мигащи цветни фенер, които светят в продължение на 24 часа.

Повече информация

Продукти в категория