Актуализация на въздушна лодка и 2 бр. Защитен Силиконов Броня за багажника Stanley Quencher Adventure 40 мл 30 мл IceFlow 20 мл 30 мл Чаша, Бутилка за вода Долния Ръкав на Кутията Аксесо
Новинка

Актуализация на въздушна лодка и 2 бр. Защитен Силиконов Броня за багажника Stanley Quencher Adventure 40 мл 30 мл IceFlow 20 мл 30 мл Чаша, Бутилка за вода Долния Ръкав на Кутията Аксесоари за Чаши Stanley (бял)

BGN 2.73

Налично за поръчка

Не се съчетават и комбинират, за да придадат на вашето чаша индивидуален колоритен вид и да го направи по-уникален и креативен 【Лесна инсталация】 Преди инсталирането, моля, почистете дъното на чаша с влажна кърпа и оставете да изсъхне. 【Идеална съвместимост】 Силиконов калъф подходящ за чаши Stanley Adventure Quencher 40oz и Стенли Ice Flow 20oz 30oz.След това бавно поставете долния капак ръкави в бутилка и выдавите въздух. 【Настройте своите бутилки】 Можете да изберете един и същи цвят, че и вашата бутилка или други, за създаване на своя собствена схема, какво искате.【Отлична защита】 Все още загрижени за счупени, почеса минерално донышках любимите си бутилки за вода от неръждаема стомана?Или ви обърква шум, който бутилка публикува на масата?Този силиконов ръкав за Stanley ефективно защитава дъното на бутилка от вдавливания, драскотини, приплъзване и шум. 【Безопасен материал】 Изработени от мека и еластична силиконова гума, тези силиконови защитни обувки не съдържат бисфенол А, хранителни, без мирис, за многократна употреба и дълъг живот.Точно той е изработен по размер оригинални чаши, който е облегает дъното на чашата и няма да бъде лесно отваливаться.Опаковка от две парчета, моля, купувайте си с увереност, ние се стремим да осигурим 100% удовлетвореност на клиенти, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.

Повече информация

Продукти в категория