Болт за колоездене прът Pissente, 3 Цвята, Шестостенния Болт с Шестоъгълни глави, Набор от Сменяеми болтове за пръчка, Комплект Болтове от сплав за Планински велосипед, ?
Новинка

Болт за колоездене прът Pissente, 3 Цвята, Шестостенния Болт с Шестоъгълни глави, Набор от Сменяеми болтове за пръчка, Комплект Болтове от сплав за Планински велосипед, Аксесоар за смяна на велосипед на открито, M5

BGN 6.11

Налично за поръчка

Три ЦВЯТА : Има три цвята винт за избор, можете да изберете правилния цвят, в зависимост от вашите нужди. на Помещение и включва : 6 х болтове за колоездене състав Забележка : може да се установи с помощта на шест двустранен ключ № 4, който не е включен в комплекта на този на продукта. Три цвята са задължителни, за да отговарят на различни изисквания. 27 g Размер : 16 * 5 * 8.ЛЕК : предпазва от появата на ръжда, лек и с малки размери, лесно и удобно за носене, така че лесно можете да се сложи определен за главен болт в джоба си и да го използвате, когато пожелаете. Изработен е от сплав, която се отличава с висока износоустойчивост, леко тегло, устойчивост на износване и дълготрайност.2 инча Брой : 6 бр.Фино изработени : Фино изработени, полиращ, велосипеди болт - чудесен аксесоар за планински велосипеди, която ви дава добър опит в използването.Характеристики : 1.ТРАЙНОСТ : Винтове са изработени от титанова сплав, която се отличава с висока износоустойчивост, леко тегло, устойчивост на износване, стабилност и дълготрайност, може да се използва в продължение на дълго време.ФИНО изработени : Фино изработени, полиращ болт за наем - чудесен аксесоар за планински велосипеди, осигуряващ ви приятно преживяване употреба.

Повече информация

Продукти в категория