GRETD Nordic Квадратни Запечатани кутии от Неръждаема стомана за приготвяне на кафе, Сухо мляко, Чай с О-пръстен, Кутии за съхранение (Цвят: зелен, Размер: Стил 3)
Новинка

GRETD Nordic Квадратни Запечатани кутии от Неръждаема стомана за приготвяне на кафе, Сухо мляко, Чай с О-пръстен, Кутии за съхранение (Цвят: зелен, Размер: Стил 3)

BGN 1.00

Налично за поръчка

Безопасна и удобна опаковкаБезопасна и удобна опаковка.Позволява продуктите да останат по-дълго свежи.Може също да се използва за подправки, захар, чай, кафе на зърна и т. в консервната, в бара, на парти, в семейството, в трапезарията, в кухнята, в хотели, в кафене Essential Choice.Позволява продуктите да останат по-дълго свежи. в консервната, в бара, на парти, в семейството, в трапезарията, в кухнята, в хотели, в кафене Essential Choice.Домашната кухня, трапезария, организация за съхранение на продукти, кутии за съхранение на продукти, кутийки. * Фланец на хранително-вкусовата контейнер В комплекта са включени само бутилка, декоративни изображения, като подправка към кофейным зернам, не са включени. Материал : метал пакет включва : 1 бр.Приложение : Може да се използва за съхранение на чай, хранителни продукти, галантереи, кафе на зърна и т.Може също да се използва за подправки, захар, чай, кафе на зърна и т.Употреба : Може да се използва за съхранение на чай, хранителни продукти, галантереи, кафе на зърна и т. Поради разлика между различните монитори на изображението може да не отразява действителния цвят на продукта. Банка за съхранение на продукти, подходящи за съхранение на сухи продукти, може да се използва като стъклен буркан за кафе, кутия за чай, банка за захар, контейнер за сол и пипер, на банката за бонбони и много други.

Повече информация

Продукти в категория