Чекмеджета за съхранение на Катерици, Зайци, Сови с Капаци за Организиране на Домашни Кутии За Съхранение с Дръжки от плат Оксфорд, Кутия-Куб за Съхранение на Спалн?
Новинка

Чекмеджета за съхранение на Катерици, Зайци, Сови с Капаци за Организиране на Домашни Кутии За Съхранение с Дръжки от плат Оксфорд, Кутия-Куб за Съхранение на Спалня

BGN 2.00

Налично за поръчка

【Уникална декорация】 Нашите кошници за съхранение, украсени с модерни и уникални щампиДори ако офис кутия за съхранение на частично замърсени, кошница с капак могат да бъдат почистени влажна кърпа.Кутии за съхранение са на разположение в различни варианти, които могат да украсят вашата спалня, кабинет или всекидневна и да се превърне в модерен украшение на вашия дом. Материал : плат Оксфорд 300 D + куха дъска. 【Подходящ за различни сцени】 Уникален сгъваем и штабелируемый дизайн, идеален за съхранение на дрехи, документи, книги и играчки. 【Лекотата на монтажа】Кубчета за съхранение лесно се монтират, ако е необходимо, устойчиви и трайни, със здрава опора, декоративна кутия бързо запознат, когато не се използва и не отнема твърде много място при съхранение.Шкафче, с панти капак предпазва от прах и елиминира необходимостта от често почистване. Опаковка и размер : : 42 см (16,54 инча) * 32 см (12,60 инча) * 30 см (11,81 инча). Приложим за различни сценарии : - Отлична стабилност и здрав капак, идеална за съхранение на вещи. "Защо избрахте нашите кутии за съхранение? 1.Това може да спести малко място в стаята си. 【Отличен дизайн на изделия】 Кутии за съхранение с две удобни дръжки на ляво и на дясно, които лесно се издигаха при използване на рафт или в шкаф. С уникален принтом, това е най-добрият избор за съхранение и украса на помещения. 【Висококачествена кутия за съхранение на】 Нашата кошница с капак, изработен от оксфордской тъкан 300 D + куха дъска, без мирис, оксфорд тъкан по-здрава, отколкото други тъкани. Многофункционален : - Уникален сгъваем и штабелируемый дизайн, идеален за съхранение на такива продукти, като дрехи, документи, книги и играчки.

Повече информация

Продукти в категория