Малък Калъф-органайзер за хапчета YHC, Пътен титуляр за хапчета за чантата си, Водоустойчива кутия за хапчета с 4/6 отделения за витамини, рибено масло, добавки (1бр Зел
Новинка

Малък Калъф-органайзер за хапчета YHC, Пътен титуляр за хапчета за чантата си, Водоустойчива кутия за хапчета с 4/6 отделения за витамини, рибено масло, добавки (1бр Зелен 4)

BGN 3.26

Налично за поръчка

❤ Лесно да носите със себе си : органайзер за хапчета за леки и преносими за чанти/ джоб / портфейл, подходящ при излизане навън и пътуване Размер на 4 отделения : 3 x 3 x 1 инч Тегло : 2 грама.❤Хранителни материали : Изработен е от хранително-пластмаса полипропилен, който е безопасен, не е без аромат и не съдържа BPA, лесен за почистване, уверете се, че твоите хапчета са чисти. ❤Лесна употреба : лесно се отваря и затваря, матирана обвивка и прозрачно прозореца ви позволяват лесно да се идентифицират хапчета.Силиконово о-пръстен вътре, водонепроницаемое, пылезащитное, влагостойкое. Размер 6 отделения : 3,9 x 3,6 x 1,1 Тегло : 2,6 грама. ❤Разнообразие от приложения : Всеки калъф за таблетки с 4 или 6 офиси, идеални за съхраняване на хапчета, витамини, бижута, щипки, куки, бижута, затычек за уши, малки обици и други малки предмети. ❤ Размер и тегло : големи отделения за употреба в продължение на 2-3 дни.

Повече информация

Продукти в категория