Най-добрите Други Аксесоари За стрелба, Удължител с Тройно Студен Башмаком, Държач за микрофон от Алуминиева Сплав, Адаптер за Статив-Монопод, Стабилизатор на Черн?
Новинка

Най-добрите Други Аксесоари За стрелба, Удължител с Тройно Студен Башмаком, Държач за микрофон от Алуминиева Сплав, Адаптер за Статив-Монопод, Стабилизатор на Черно (Тъмно-Сиво)

BGN 6.20

Налично за поръчка

2 Подвижни : разработен с дупки за винтове 1/4 инча и 3/8 инча за по-лесна фиксация и разширяване на външни детайли. Преносим : Куха конструкция продукти, които не само лесно се отстранява и се инсталира, но и по-преносими, благодарение на размера в сгънат вид на около 122 x 42 мм /4,8 x 1,65 инча.Преносим : Кухи дизайн на продукти, които не само лесно теглене и инсталиране, но и по-портативен, благодарение на размера в сгънат вид на около 122 x 42 мм /4,8 x 1,65 инча.Подвижни : Разработен с дупки за винтове 1/4 инча / 6,35 мм, 3/8 инча / 9,52 mm за по-лесна фиксация и разширяване на външни детайли. Многофункционалност : Това тройно закопчаване за студено башмака позволява да се съчетават множество аксесоари, като например led осветление, микрофон, което прави по-практично. 3 в 1 : Тройно закопчаване за студено башмака ви позволява да свържете три аксесоар едновременно, че е по-удобно за фотография, видеоблогов, интервюта и живо. Здрав и надежден : Група за студено башмака е изработена от висококачествена алуминиева сплав с обработката на теста, той не се огъват и не се чупи. Многофункционален : Това тройно закопчаване за студено башмака ви позволява да използвате различни комбинации от аксесоари, като например led осветление, микрофон, което прави по-практично.

Повече информация

Продукти в категория