Kleenplus 2 бр.. Консерви Син СТУДЕН Празнична напитка За парти, Мультяшная Нашивка, Че Iron Иконата, Пришитая Нашивка, Дрехи, Бродерия, Апликация, Стикер, Плат, Шивашки, Дек?
Новинка

Kleenplus 2 бр.. Консерви Син СТУДЕН Празнична напитка За парти, Мультяшная Нашивка, Че Iron Иконата, Пришитая Нашивка, Дрехи, Бродерия, Апликация, Стикер, Плат, Шивашки, Декоративен Ремонт

BGN 3.73

Налично за поръчка

Пратката ще бъде изпратена директно от Тайланд стандартна въздушна поща с малък размер, и това ще отнеме около 11-21 работни дни този продукт може да бъде или шият, или прогладить, но въпреки това ние препоръчваме прогладить на мястото, а след това да шият, за да се увери в неговата надеждност. Защитете повърхност на пластира, покрийте го с влажна кърпа или тънка кърпа и прогладьте при висока температура, след това 2-3 пъти погладьте заплату желязо в продължение на 10-15 секунди.Ако по някаква причина не сте доволни от придобити стока, моля свържете се с нас за да получите инструкции за връщане в рамките на 14 дни връщане на парите. Спрей достатъчно количество пара на повърхността на тъканите и термоуплотните лист с обратната страна на кръпки.Разходите за преработка на доставка не подлежат на връщане. Изчакайте, докато той се охлади, след това проверете, не покрити ли кътчета на всяка кръпки и край на кръпки.Инструкция за проглаживанию : .Ние правим всичко възможно, за да може всеки клиент е напълно доволен.Ако има проблем, пишете ни!Ние се радваме да помогнем. Нанесете на кръпката, на точното място си кърпа, която искате да декорирате.Разходите за обратна доставка се заплаща от купувача. При продължителна употреба трябва да повторите стъпка 3 от обратната страна на плата.

Повече информация

Продукти в категория