Топло за домашни любимци BiirBlue, топла вода чанта за кучета и Котки с Контролирана температура и защита от прегряване, Вътрешна Легло за котки с подгряване за по-Куче?
Новинка

Топло за домашни любимци BiirBlue, топла вода чанта за кучета и Котки с Контролирана температура и защита от прегряване, Вътрешна Легло за котки с подгряване за по-Кученце-Коте, Огнезащитни и Непромокаема Подложка за

BGN 13.49

Налично за поръчка

【Функция за регулиране на температурата】 : Мат с нагревател за домашни любимци ви позволява лесно да регулирате температурата с помощта на десет температурни настройки (86-141 °) 0 часа е винаги включена функция.Не слагайте електрическа възглавничка по време на употреба.Той може също така да се облекчи натиска в ставите и болката при възрастните животни, страдащи от артрит.Можете да използвате влажна кърпа за почистване на вътрешното подложка. 7 слоя защитно структура и вграден интелигентен температурен сензор, функция защита от прегряване, функция за отопление при постоянна температура.Той може също така да се облекчи натиска в ставите и болката при възрастните животни, страдащи от артрит. 【Структура за сертифициране за безопасност】 : легло за кучета с топъл с одобрен от UL подгряващата тел, използвана да се избегне изгаряне на домашни любимци в процес на отопление отопление на килима.Можете да използвате влажна кърпа за почистване на вътрешното подложка. 【Структура за сертифициране за безопасност】 : легло за кучета с топъл с одобрен от UL подгряващата тел, използвана да се избегне изгаряне на домашни любимци в процес на отопление отопление на килима.【Горенето и водоустойчив корпус от PVC】 : Pet-топло вътре е огнеупорна и водоустойчив корпус от PVC-материал.Когато си вътре полагане на замърсени, моля, не погружайте кондензацията на вода за почистване, за да не навреди на верига. 【Съвети】 : Не позволявайте на домашни любимци да лежи на подогреваемой легла за домашни любимци без плюшено своята практика. 0 часа е винаги включена функция. 【Са отлични за здравето на домашните любимци】 : Новородени бебета и бременни домашни животни са по-чувствителни към температура, и нагревателни подложки за домашни любимци могат да бъдат много полезни, за да ги поддържа комфортна температура. 【Съвети】 : Не позволявайте на домашни любимци да лежи на подогреваемой легла за домашни любимци без плюшено своята практика.Когато си вътре полагане на замърсени, моля, не погружайте кондензацията на вода за почистване, за да не навреди на верига.

Повече информация

Продукти в категория