Руж с променливи цвят - Прозрачни руж с променящите се цвят, Гланц и Прозрачно руж с променящите се цвят, Хидратиращ Прозрачен Гланц за устни с променящите се цвят з?
Новинка

Руж с променливи цвят - Прозрачни руж с променящите се цвят, Гланц и Прозрачно руж с променящите се цвят, Хидратиращ Прозрачен Гланц за устни с променящите се цвят за оцветяване на бузите и устните, Меките течен руж

BGN 1.73

Налично за поръчка

Незабавно образува филм с естествен вкус. 【2 в 1】 може да се използва за червило, така и за руж. 【Натурални съставки】 Пудровые руж, променящи цвят, изработени от пчелен восък и токоферол, които са добре растушевываются на кожата.【Руж за бузите и устните, които променят цвета на】Паста този гланц за устни с увлажняющей филм SPA-класа, която изпълва устните с влага, подходящ както за бузите, така и за устните, овлажняване на устните и кожата, придавайки им естествен здравословен блясък.Той може ефективно подхранват кожата и устните, задържа влагата, за да се предотврати усещането за омазняване на кожата след употреба и да позволи на кожата да диша свободно. 【Устойчив грим】 Полупрозрачна и влажна текстура, прозрачна, нежна и гладка, лесно се нанася и отмива.Водоустойчив и защитен от пот, грим лесно се оттегли, не се придържа към чашата, устойчив грим. 【Цвят на промени в температурата】 Цвят руж, промяна на цвета, се променя в различна степен на червено в зависимост от температурата и стойности на PH.Тънък слой незабавно придава на устните и лицето естествен руж и подобрява тена на лицето. малки размери, лесни за носене, подходящи за различни случаи.В същото време тя може да се използва заедно с червило или глазура за устни, за да лесно да създадете грим на устните от огледално стъкло.

Повече информация

Продукти в категория