FEGOCLT Стъргало за Домашни Котки, Легло За Почивка, Сгъваема на Дървесина Хартия, Деформирующая Когтеточку за Котки, Подложка за Котки, Играчка за Коте, Стоки за Домаш?
Новинка

FEGOCLT Стъргало за Домашни Котки, Легло За Почивка, Сгъваема на Дървесина Хартия, Деформирующая Когтеточку за Котки, Подложка за Котки, Играчка за Коте, Стоки за Домашни Любимци

BGN 1.67

Налично за поръчка

Дишане - Въздухът може да мине направо през велпапе с висока плътностХарактеристики : Лек -Изработен от 100% клетъчни хартия с висока плътност.Подходящ за украса на дома - достъпни от различни модели когтеточки, лесен и модерен дизайн, подходящ за почти всяко място.Лесен за почистване на повърхности, за които не налипает мръсотия. На 100% е изработен от велпапе, годни за рециклиране.Издръжлив - достатъчно здрав, за да издържа тегло до 25 килограма.Издръжлив - достатъчно здрав, за да издържа тегло до 25 килограма.Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от някаква помощ на продукта.Лесен за почистване на повърхности, за които не налипает мръсотия.Лека - Изработен от 100% клетъчни хартия с висока плътност. На 100% е изработен от велпапе, годни за рециклиране.Параметри : Име на продукт : Подложка за когтеточки за котки Цвят : както е показано Материал : дървесина хартия Опаковката включва : 1 x подложка за когтеточки за котки Забележка : Моля, имайте предвид разликата в 1-3 см (0,4-1,18 инча) от ръчно измерване и малко отклонение цветове за различни настройки на дисплея. Дишане - Въздухът може да мине направо през велпапе с висока плътност.Подходящ за украса на дома - достъпни от различни модели когтеточки, лесен и модерен дизайн, подходящ за почти всяко място.

Повече информация

Item Name:
Cats Scratching Pad
Color:
As Shown
Material:
corrugated paper
Package Includes:
1 x Cats Scratching Pad :
Please allow 1-3cm (0.4-1.18) difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting. :
Thank you for your understanding, nice day! :
Manual measurement, the error is normal within 1-2CM, :

Продукти в категория