NOLITOY 6 бр Силиконови Форми за Лепкавост Глинени Форми Силиконови форми за Смола Саксии с главата на Великденските Острови, Форми за леене От Епоксидна Смола Форми з?
Новинка

NOLITOY 6 бр Силиконови Форми за Лепкавост Глинени Форми Силиконови форми за Смола Саксии с главата на Великденските Острови, Форми за леене От Епоксидна Смола Форми за Полимерна Глина Силиконови Форми на Ръчно изработени

BGN 25.05

Налично за поръчка

- Гладка повърхност и гъвкав силиконов материал улесняват демонтаж, подходящи за начинаещи използвайте формата за бомбочек за баня - Ниско тегло, малък размер, форма, лесен за носене, лесен за съхранение и употреба, -трайно в използването на форми за леене на свещи. форми за леене от великден смола под формата на статуи на Великденските острови. 3 D СТАТУЕТКА на Великденските острови, - Гладка повърхност и гъвкав силиконов материал позволяват лесно се разглобява си, идеален за начинаещи.Форма за печене - тази универсална силиконова форма за печене със собствените си ръце гъвкава, бързо демонтируется, може да се използва за направата на свещи, сапуни, кубчета лед и така нататък. - Тази форма е лесна за използване, просто се налива разтопен восък във форма, да се подготви и оставете да се охлади напълно, лесно демонтируемые камък с форма на moai head. силиконови форми за сапун Форма притежава добро майсторство на изработката и практични функции. - Тази многофункционална форма за изработка на ароматни свещи с ръце и позволява да се произвежда някои други елементи, като сапун и други силиконови форми за статуи на Великденските острови, които са ръчно изработени. -Материал : Силикон саксии с изображение на главата на Великденските острови -Размер : 8,30 X7,20 X6,20 см / 3,26 X2,83 X2 форма за празни приказки за свещи.Пратката включва 6 силиконови форми за свещи Характеристики -Цвят : бял форма за празни приказки -Размер : 4,20 X4,00 X4,00 см/1,65 X1,57 X1 восъчни форми за производство на свещи.ФОРМИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО на СВЕЩИ - Всяка восък може лесно да се извлече от тази на силиконовата форма, идеална форми за производство на ароматни свещи със собствените си ръце.

Повече информация

Продукти в категория