XMEIFEI резервни части Набор от тренировки 10шт 4 мм Джолан с нано-синьо покритие за гравиране на печатни платки V-образна машина с CNC 3D слот за 10/15/20/30/45/60/90 градуса Дълги т
Новинка

XMEIFEI резервни части Набор от тренировки 10шт 4 мм Джолан с нано-синьо покритие за гравиране на печатни платки V-образна машина с CNC 3D слот за 10/15/20/30/45/60/90 градуса Дълги тренировки (Размер: 45x0,1 мм)

BGN 3.00

Налично за поръчка

Подходящ за рязане на акрил, PVC, масивно дърво и древесноволокнистых плочи със средна плътностТитановое покритие подобрява устойчивост на износване и дълготрайност.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Спецификация : Тип : Печатна платка с 3 D гравиране БитМетериал : волфрам карбид С покритие : Нано синьо покритие на Опашка : 4 мм Връх : 0. Подходящ за рязане на акрил, PVC, масивно дърво и древесноволокнистой плочи със средна плотности3.Набор от тренировки, подходящ за повечето електрически дрелей, представени в момента на пазара. Пръти от карбид и вольфрамовой стомана с висока твърдост, висока износоустойчивост, висока якост, устойчив на извивката, защита от повреди и дълъг живот на инструмента. Подходящ за гравировального на струг с ЦПУ 2. Широко се използва в социалната, електроника, реклами, де, дървообработващата промишленост. Подходящ за гравировального металообработващи машини с ЦПУ.Точност и дълготрайност шлайфане длета по-висока от тази на меден длета; Особено шок вискозитет увеличава няколко пъти, висока якост и операции за механична обработка лесно се нарушават!Характеристики : 1. Подходящ за рязане на акрил, PVC, масивно дърво и древесноволокнистых плочи със средна плътност. Гравиране бита за печатни платки.

Повече информация

Type:
PCB 3D Engraving Bit
Meterial:
Tungsten Carbide
Coated:
Nano blue coating
Shank:
4mm
Tip:
0.1mm 0.2mm 0.3mm 0.4mm 0.5mm
Degrees:
10° 15° 20° 30° 45° 60° 90°
Note:
Please allow 1-3mm error due to manual measurement.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
Package Including:
10pcs PCB Engraving Bits :

Продукти в категория