Карта памет microSDHC Turbo Speed Class 6 с обем 16 GB за Jabra JX20 SP200. Високоскоростна карта идва с безплатни карти SD и USB. Доживотна гаранция.
Новинка

Карта памет microSDHC Turbo Speed Class 6 с обем 16 GB за Jabra JX20 SP200. Високоскоростна карта идва с безплатни карти SD и USB. Доживотна гаранция.

BGN 11.71

Налично за поръчка

Това означава, че той е идеален за мобилни телефони от ново поколение, 3 G мобилни телефони и PDA устройства, които осигуряват висококачествено възпроизвеждане на мултимедияВграден код за коригиране на грешки (ECC) за откриване и коригиране на грешки на предаване.Поддържа защита на съдържанието на записваеми носители (CPRM).Карта памет TEAM micro SDHC са базирани на флаш-памет на оригиналния производител и са произведени с използване на най-добри практики, технологичен процес, който гарантира висока скорост за пренос на данни, както и компактен размер.В тази малка карта с размерите на нокът може да се постави на всички : цифрови снимки, видео, MP3 музика, игри, карти и мултимедийни клипове.След тези мощни мултимедийни функции са на разположение само на персонални компютри, сега те се поддържат от и за мобилни телефони. "Технология на 3 G и 4 G означава, че мобилните телефони вече могат да предават данни по безжична мрежа по-бързо, отколкото когато и да било.Това означава, че са възможни нови приложения, включително и цифрова видео камера, видео, MP3 музика, игри, лични профили и блогове, електронна поща и запис на глас.Това прави карта памет micro SDHC TEAM с висока скорост на предаване е подходящ за видео и снимки с висока резолюция на мобилни телефони.0 ● Отнема само 10% от размера на стандартна SD карта ● Отговаря SDHC Class 6 ● micro SD Адаптер ви позволява да го използвате в стандартни слотове за SD-карти, съвместим с всички хост устройства с отбелязване SDHC ● Лесен за използване, работи на принципа "plug и play" ● Вграден код за коригиране на грешки (ECC) за откриване и корекция на грешки при изпращане ● Отговаря на изискванията на преносими устройства Secure Digital Music Initiative (SDMI) ● Поддържа защита на съдържанието на записваеми носители (CPRM) ● Позволява да програмирате системата (ISP) за актуализации на фърмуера ● Поддържа режими автоматично очаквания, прекъсване на захранването и зимен сън ● Механичен ключ за защита от запис ● Отговаря на изискванията на Ro HS".

Повече информация

Продукти в категория