Болт клеми на батерията страничен багажник Niteguy е Съвместим с GM и други аксесоари към батерията, Стандартен Удължител клеми на батерията страничен багажник 3/8 16 (2 о?
Новинка

Болт клеми на батерията страничен багажник Niteguy е Съвместим с GM и други аксесоари към батерията, Стандартен Удължител клеми на батерията страничен багажник 3/8 16 (2 опаковки)

BGN 0.33

Налично за поръчка

Съдържание на пакета-чудесно за управление на спирачката на ремаркето и други аксесоари, които изискват директно за захранване, не изискват поддръжкаЛесен за използване - Просто и безопасно директна връзка към батерията.Ние сме много сигурни в нашите продукти.Пакетът включва : . 2 x Шестоъгълни гайки. √ Гаранция за качество : Ако имате някакви проблеми с това, моля, не се колебайте да ни потърсите, и аз ще направя всичко възможно, за да разреши проблемите си колкото се може по-скоро, докато не сте доволни. √ Функция - на Веригата за доставки директно от батерията помагат за намаляване нивото на шума в стереосистемах, средства за комуникация и друго електронното оборудване. 2 x Болт клеми на батерията страничен багажник.Ние сме много сигурни в нашите продукти. √Опаковка - 2 опаковки стандартна шпилки с резба 3/8-16, могат да се използват всякакви размери и стъпка на резба.вие няма да съжалявате, ако получите това!. √Материал - Здрава латунная дизайн, оптимизирующая на геометрията, нанизани на конец. √ Функция - на Веригата за доставки директно от батерията помагат за намаляване нивото на шума в стереосистемах, средства за комуникация и друго електронното оборудване. √Оборудване-идеално за управление на спирачката на ремаркето и други аксесоари, които изискват директно за захранване, не изискват поддръжка.

Повече информация

Продукти в категория