Козметични Опаковки Veemoon Travel Essentials 8 БР, за многократна употреба Бутилка за течности, Тубы за Пътуване, за Многократна употреба, Контейнери за Пътуване, Флакон за То?
Новинка

Козметични Опаковки Veemoon Travel Essentials 8 БР, за многократна употреба Бутилка за течности, Тубы за Пътуване, за Многократна употреба, Контейнери за Пътуване, Флакон за Тоалетни принадлежности с Козметика за Пътуване,

BGN 0.67

Налично за поръчка

- Размер : около 10,00 X3,50 X3,50 см / 3,93 X1,38 X1,38 инча.също и в банята и спалнята може да се прилага мляко за кожа и масла за масаж.Мини бутилка за пътуване : добър спътник на екскурзии, компактен и преносим, безопасна и запечатани.Контейнери за козметика : Изработени от различен материал за продължителна употреба, фина работа с изтичане дизайн. - Материал : PE, PP.Контейнери за козметика : Изработени от различен материал за продължителна употреба, фина работа с изтичане дизайн.Флакон емулсия за : Преносими контейнери са идеални за пътуване, фитнес зала, къмпинг и бизнес пътуване. - лесно выжимается, че ви позволява да не губите губи последната капка. - В него може да е крем, течен сапун, препарат за почистване или нещо друго.С подходящ размер, преносими и многократно бутилка.Мини бутилка за пътуване : добър спътник на екскурзии, компактен и преносим, безопасна и запечатани.Допълнителен флакон за грим : Лек и подходящ размер, дори можете да съхранявате този бутилка в чантата си. Флакон за лосион : малък и лек на размер, удобен за пренасяне и съхранение. - Лек и подходящ размер, дори можете да съхранявате този бутилка в чантата си.Списък на пакетите в 8 x пътни бутилки Описание на стоката, Ако искате да отидете на пътешествие в тези дни, и ви дразня с всички видове шампоани, средства за измиване на тялото и други лосиони в големи и тежки бутилки, тази пътна бутилка ще ви услуга.

Повече информация

Продукти в категория