BAIBOS Пътни Бутилка за тоалетни принадлежности, 10 г/20 г./30 г/50 г/100 г/150 г Пластмасови Бутилки за проби за Еднократна Употреба, Козметични Контейнер за Крем за лице, Лоси?
Новинка

BAIBOS Пътни Бутилка за тоалетни принадлежности, 10 г/20 г./30 г/50 г/100 г/150 г Пластмасови Бутилки за проби за Еднократна Употреба, Козметични Контейнер за Крем за лице, Лосион, Празна Банка за грим, Гърне, 20 БР.,

BGN 2.33

Налично за поръчка

Висококачествени материали, опазване на околната среда и липса на мирис, удобно и здравословно състояние използванеЦвят може да варира в зависимост от езика разлика, моля, разберете. Малък и удобен за носене, се използва за опаковане на продукти за грижа за кожата, лесно за използване.Празен контейнер може да се използва за козметични кремове и средства за грижа за кожата, дребни украшения и т. Преносим и са се побере във вашата чанта, раница или спортна чанта.Отличен за пътуване, килер и баня.Стягане на гърлото на бутилката е много добра, полезна и не тече.Материал : PETG/pp Форма на продукт : 10 г/20 г./30 г/50 г/100 г/150 грама Цвят : бял/розов/зелен/жълт Опаковка включва : 20 бр. лек и малък, винаги носете със себе си. х празни козметични кутии Топли съвети : Моля, не упаковывайте материали с висока температура и високо PH.Моля, използвайте топла вода при миене не използвайте топла вода, за да се предотврати деформация при висока температура, моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване.

Повече информация

Продукти в категория