Гумени ботуши, 1 комплект (сив цвят) Прекрасен Комплект за Тепане Игли за породи кучета шнауцер, Инструменти за Тепане Игли, Определени за Тепане с Игли за Тепане, Ин?
Новинка

Гумени ботуши, 1 комплект (сив цвят) Прекрасен Комплект за Тепане Игли за породи кучета шнауцер, Инструменти за Тепане Игли, Определени за Тепане с Игли за Тепане, Инструкции, Подложка от Пеноматериала за Тепане, за

BGN 7.71

Налично за поръчка

✔Това не е кукла, не е играчка, това е чанта от материал, трябва да го направи сам ✔ Готов размер : ✔ app. ✔Че получавате : 1 комплект инструменти за тепане на вълната (в комплекта са включени вълнени пухкава материали; пухкава игла; Пенопластовый масичка; Инструкция за експлоатация). ✔ Създайте занаяти, изработени ръчно изработени цялото семейство : нашите комплекти за начинаещи инструменти за тепане игли са отлични, както за деца, така и за възрастни, те са лесни за монтаж, удобни за работа и помагат на хубаво децата да се забавляват. ✔Материал : Вълна, филц + метална игла.✔Материал : Вълна, филц + метална игла.всички инструменти за тепане игли са опаковани в един чудесен подарък за вашата приятелка или член на семейството. ✔ Ако сте начинаещ, не се притеснявайте, защото към него инструкция за употреба, която съдържа прости стъпки, снимки с висока резолюция, които ще ви помогнат да създадете кукла на Дядо Коледа за кратко време. ✔ Готов размер : ✔ app.всички инструменти за тепане игли са опаковани в един чудесен подарък за вашата приятелка или член на семейството. ✔Това не е кукла, не е играчка, това е чанта от материал, трябва да го направи сам. ✔Че получавате : 1 комплект инструменти за тепане на вълната (в комплекта са включени вълнени пухкава материали; пухкава игла; Пенопластовый масичка; Инструкция за експлоатация).

Повече информация

Продукти в категория