MaoTopCom Охлаждащ Подложка за Кучета и Котки, Охлаждащ Подложка от Ледената Коприна, Моющийся Самоохлаждающийся Подложка за Домашни любимци, през Лятото може да остан
Новинка

MaoTopCom Охлаждащ Подложка за Кучета и Котки, Охлаждащ Подложка от Ледената Коприна, Моющийся Самоохлаждающийся Подложка за Домашни любимци, през Лятото може да остане Хладно, Синьо (Средно)

BGN 7.93

Налично за поръчка

◀ Лесна употреба : охлаждаща поставка за кучета дарява усещане за прохлада, без охлаждане и вода за домашни любимци ще се чувстват по-хладно, но не студено това Им се радвате.Повърхността на охлаждане на килима е гладка и мека, което прави вашия домашен любимец по-удобно.Размер : 39* 26 инча. Лесен за почистване, миене на колата и вода, лесно деформират и може да се използва повторно. Той е лесен и безопасен за употреба, не съдържа пълнежи, не се нуждае от охлаждане и вода, и на пипане той е хладен, но не студен.Тегло 0,34 паунда, лек и лесно складываемый, удобен за переноске, това е чудесен избор за пътуване и къмпинг.Може да се използва навсякъде, където обичат да бъдат домашни любимци, например, в автокреслах, дивани, маси, кроватках за котки / кучета и т. ◀ Безопасен и удобен в переноске : Самоохлаждающийся подложка е изработена от тъкани без пълнеж вътре, така че не е нужно да се притеснявате за това, че домашните животни порвут го и случайно изядат. Сгъваем, лек и удобен за переноске, не заема място. ◀ Избор на различни размери : Малка : 20 * 16 инча.Mao Top Com Охлаждащ подложка за кучета и котки Функция : 1. ◀ Лесно почистване : Подложка за домашни любимци може да се изложи механично измиване или избършете с ръчно влажна кърпа, внимателно избършете и подсушете. Съвет : Преди да закупите, се препоръчва да се измери големината на домашни любимци, което ще помогне на вашия домашен любимец да придобият подходяща охладителна възглавница. Моля, да не се излага на охлаждащата поставка изложени на пряка слънчева светлина.

Повече информация

Material:
Nylon
Color:
Blue
Size:
Small:
20*16in
Medium:
26*20in(✔)
Large:
39*26in
Tips:
1. Please do not put the cooling pad in direct sunlight.:
2. If your dog is an excessive chewer, we suggest keeping a chew toy with your pet. :
3. It is recommended to measure the size of pets before buying, which will help your pet get a suitable cooling pad. :

Продукти в категория