Чадър Alabama Стенд за Улов на Риба с 3 Рычагами, Плувни Примамки, Комплект Примамки за Сладководна Пъстърва и Сьомга, 2 бр.
Новинка

Чадър Alabama Стенд за Улов на Риба с 3 Рычагами, Плувни Примамки, Комплект Примамки за Сладководна Пъстърва и Сьомга, 2 бр.

BGN 0.33

Налично за поръчка

3 Алабамские модула за улов на crappie 1 година гаранция, ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Работи чудесно и е Много хубав обков alabam, уловът на риба в диапазона 10 + кг, няма счупвания на оборудването все още не е.По този начин, ножове и примамки може да се върти свободно, не застревая!Можете да подсечь няколко риби едновременно. Инсталиране на чадър Alabama с висококачествени щракне и четири сверхлегкими ивовыми остриета, 5 трайни и гъвкави рычагами с панти от неръждаема стомана и разъемным пръстен.Тази инсталация представлява компактен зонтичную инсталация с минималистичен дизайн, оснащенную системи Alabama rigs, подходящи за всички щати на САЩ, моля, бъдете сигурни в употреба!!!Тази обков с тежка рамка от гъвкав проводник, който дава възможност за улов на всеки тип стръв, хвърлят я напред и да работят с нея на всяка дълбочина. Alabama rigs за улов на костур 3 arm е подходяща за използване с пресноводными /морски примамки, чадър модула за окачване на костур crappie TARGET, полосатиками и друга игра за риба, за всички ваши любими езера, реки и потоци. Тя има 3 публикации, както понякога тази обков за улов до 3 прътове за заброс е подходяща за използване с пресноводными / морски примамки Класически трайни и гъвкави дръжки от неръждаема стомана.

Повече информация

Продукти в категория