Акварел Птица, Зимна Коледна чанта за влажни сушене на Пелените за многократна употреба, Мокри чанта за Бански костюми, Водоустойчив Органайзер за Влажна сушене с ?
Новинка

Акварел Птица, Зимна Коледна чанта за влажни сушене на Пелените за многократна употреба, Мокри чанта за Бански костюми, Водоустойчив Органайзер за Влажна сушене с Два джоба с цип, Дръжка за тоалетни принадлежности,

BGN 53.52

Налично за поръчка

Двоен цип улеснява разделението на мръсни и чисти пелени или други мокри предмети【Здрав материал 15*22 см (11,8 *14,2 инча, 5,9 * 8,7 инча).Подходящ за разходки на майки и бебета, пътувания, лагери, басейни, спортни зали и т. Инструкции за пране : Подходящи за машинно и ръчно пране, а след това се мотае да изсъхне. Многоцелеви : подходяща за чорапи, нежни чорапогащи, тънко бельо, пелена, части молокоотсоса, детски стоки, лесно разделя на мокри / сухи елементи.Всяка чанта има дръжка с една ръка за захващане, което позволява да се мотае си или да се оттегли. Двоен цип улеснява разделението на мръсни и чисти пелени или други мокри предмети.Не поставяйте мокри дрехи в пакет, малко изстискайте я, преди да се сложи в мокър пакет. Материал и дизайн : Изработен е от здрава и водоустойчива саржевой водоустойчива материя 290., Малки са подходящи за бельо, тоалетни принадлежности, чорапи, козметика и т. Идеално, за да го сложи в своя раница, чанта, чанта, куфар за удобно съхранение.Тези торбички се използват не само за отделяне на мокри и сухи елементи, но също така могат да бъдат използвани като опаковки за съхранение на играчки, тоалетни принадлежности и други предмети.Големи чанти могат да се използват за съхранение на памперси, бански костюми, плажни хавлии, спортни облекла и т.

Повече информация

Продукти в категория