Калъф GUKSRASO подходящ за Kindle 10th Gen 6 (модел.J9G29R), лек калъф с функция за автоматично включване /изключване на захранването, само за електронни книги Kindle 2019 10th Генерал-зе?
Новинка

Калъф GUKSRASO подходящ за Kindle 10th Gen 6 (модел.J9G29R), лек калъф с функция за автоматично включване /изключване на захранването, само за електронни книги Kindle 2019 10th Генерал-зелен

BGN 8.36

Налично за поръчка

【ОБМИСЛЕНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ 】 Нашия калъф за kindle 10-то поколение - отличен избор за подарък за всички, които обичат да четат 【Интелигентен режим на заспиване / събуждане】 Нашата корица, за да запаля 10-то поколение се отваря като книга, ще се включи автоматично, дизайн с магнитна закопчалка сигурно затваря предния капак.Идеална за носене в сам, да се предпазва от удари или драскотини или да го сложите в по-голяма чанта за ежедневно пътуване. Деликатен външен вид предпазва оборудването от надраскване, прах и пръски. Модерен, елегантен, тънък и лек, лесно се побира във вашия куфар, раница или друга чанта. Благодарение на достатъчно смекчаване и плюшени, сверхмягкой лигавицата на вашият четец е на сигурно място!Тънък и лек четец за четене на електронни книги трябва да има същия тънък корпус, и този изчистен, стилен калъф - точно това, което е необходимо за пренасяне на вашето устройство. Изключително тънък и лек предпазва вашето устройство, без добавяне на ненужни обем или тегло, лесен за носене, за да четете по-удобно.Лесен за носене, за да четете по-удобно. 【Изключително тънък и лек】 Защитете вашето устройство, без да се увеличава неговия обем или тегло.след това преведете го в режим на готовност, това ще спести на заряд на батерията за по-дълго време в чакане.Моля, потвърдете верността на стаята модели на обратната страна на читателя, преди да купите.

Повече информация

Продукти в категория