за 6 Kindle 10-то поколение 2019 година на издаване калъф от TPU (образец № J9G29R), с автоматично awakening /преход в режим на сън-с писалка (Не е подходящ за други електронни ридеро?
Новинка

за 6 Kindle 10-то поколение 2019 година на издаване калъф от TPU (образец № J9G29R), с автоматично awakening /преход в режим на сън-с писалка (Не е подходящ за други електронни ридеров Kindle)

BGN 0.67

Налично за поръчка

, и малка разлика в цвета е нормалноА подплата от микрофибър предпазва екрана от всякакви драскотини и scuffs. съобщение, с писалка. 【ХАРАКТЕРИСТИКИ TPU】 TPU притежава характеристиките на високо напрежение, сверхпрочности, здравина и устойчивост на стареене. Компактен калъф, предназначен за Kindle 10-то поколение 2019 г.Калъф предпазва от ежедневните травми и съчетава в себе си тази защита, без увеличаване на обема. 【Защита от TPU ПРЕМИУМ-клас】 Този стилен и колоритен калъф за ридеров Kindle 10-ти поколение е изработен от висококачествен TPU, който осигурява надеждна защита от надраскване, прах, scuffs, водни пръски и удари. 【ДОПЪЛНИТЕЛНА ЗАЩИТА】 Лек и здрав калъф shell cover защитава вашия електронен четец Kindle от удари ток. Изключително тънък и лек Защитава вашето устройство, без добавяне на ненужни обем или тегло, лесен за носене, за да четете по-удобно.【Забележка】 Само за 6 "Kindle 10-то поколение 2019. 【ОБМИСЛЕНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ】 Нашият куфар - отличен избор за подарък за всеки, който обича да чете, особено за пътниците, които никога няма да се раздели със своите цифрови книги. Точно рязане, запазени слот за зареждане на USB и позицията на клавиша за включване, всички функции могат да се използват, без да махате калъф. Деликатен външен вид предпазва оборудването от надраскване, прах и пръски. Топло съвет : Моля, проверете номера на модела върху задния панел на вашето устройство, преди пускането на поръчката.Мека вътрешна повърхност от микрофибър, без да бъде толерантен драскотини, осигурява комфорт и допълнително ниво на защита.

Повече информация

Продукти в категория