Капаци за електронни книги, съвместими с 6,8 Kindle Paperwhite е на 11-то поколение African Ethnice Tattoo Elephant E-Reader Paperwhite Cover 11-то поколение 2021 с автоматичен режим на заспиване / събужда?
Новинка

Капаци за електронни книги, съвместими с 6,8 Kindle Paperwhite е на 11-то поколение African Ethnice Tattoo Elephant E-Reader Paperwhite Cover 11-то поколение 2021 с автоматичен режим на заспиване / събуждане

BGN 3.33

Налично за поръчка

Забележка Моля, проверете дали размера на вашето устройство преди да поръчате!➤ [Съвместимост] : Предназначен за 11-то поколение 6,8-инчов Kindle Paperwhite, издаден през 2021 година.Ultralight и компактен дизайн придава на устройството минимален обем и осигурява цялостна защита без загуба на неговия стил.) НЕ е подходящ за Kindle Paperwhite поколения до 2021 година Магнитно затваряне Магнитна закопчалка и отваряне позволяват лесно да държат на капака на място по време на четене или да се защити устройство, когато не го правите.Автоматично събуждане / заспиване Този калъф kindle paperwhite може автоматично да се събуди или да преведете вашето устройство е в режим на заспиване, отваряне или затваряне на капака, което дава възможност за спестяване на електроенергия за увеличаване на времето за четене. Не се отнася за всички поколения Paperwhite до 2021 година. ➤ [Магнитна закопчалка] : предния капак ще бъде прикачен към екрана в заключено състояние, като осигурява надеждно затваряне, чрез определяне на устройството, не затваряне в предната част, и защитата на Kindle paperwhite, когато той не се използва. Моля, проверете модел на устройство, преди да купите.Няма нужда да стреля бумажно-бяло покритие при зареждане. ➤ [Детайлен преглед] : Дизайн с принтом с висока резолюция прави Kindle Paperwhite по-модерен и красив, създавайки спокойна и щастливо настроение.

Повече информация

Продукти в категория