за 6-инчов Kindle Paperwhite (10-то поколение, випуск 2018 г.) Освободен калъф, с автоматична функция за събуждане / сън (номер на модела PQ94WIF)
Новинка

за 6-инчов Kindle Paperwhite (10-то поколение, випуск 2018 г.) Освободен калъф, с автоматична функция за събуждане / сън (номер на модела PQ94WIF)

BGN 10.40

Налично за поръчка

Деликатен външен вид предпазва оборудването от надраскване, прах и пръски Разработени идеи за подаръци за читателите - Нашите дела - това е един разумен избор на подаръци за всички, които обичат да четат, особено за тези пътници, които никога няма да се раздели със своите електронни книги, и ще бъде чудесен подарък за приятел или любим човек. 【Обмислена идея за подарък за читателите 】–Нашият куфар - отличен избор за подарък за всеки, който обича да чете, особено за пътниците, които никога няма да се раздели със своите цифрови книги. Изключително тънък и лек Защитава вашето устройство, без добавяне на ненужни обем или тегло, лесен за носене, за да четете по-удобно. Разнообразие от стилове, Модели разнообразен, а цветовете са ярки, за да отговарят на вашите различни нужди. 【Материал】 Ултра-лек защитен капак в твърди корици от синтетика най-високо качество; Вътрешна облицовка от микроволоконной велур защитава вашето устройство от scuffs и драскотини и създава допълнително ниво на защита и комфорт.) (образец № PQ94 WIF).【Забележка】 Само за 6 "Kindle paperwhite 10-то поколение 2018 година на издаване Моля, убедително потвърдете номера на модела върху задния панел на вашето устройство за четене на електронни книги, преди да купите своята практика. От такива фактори, като ъгъла на снимане, осветлението, дисплей и т., и малка разлика в цвета е нормално.Устойчив на надраскване корпус PC осигурява осезаемо комфорта и допълнително ниво на защита.

Повече информация

Продукти в категория