Пинсети за изграждане на миглите Createch Tools CT – Пинсети за изграждане на миглите, прави, Извити, Индивидуален, Руски обем, Изолиращ – Набор от Rainbow от неръждаема стома?
Новинка

Пинсети за изграждане на миглите Createch Tools CT – Пинсети за изграждане на миглите, прави, Извити, Индивидуален, Руски обем, Изолиращ – Набор от Rainbow от неръждаема стомана (набор от Rainbow от 2 теми) (ELT)

BGN 2.33

Налично за поръчка

✅ Е ИЗРАБОТЕН от висококачествена неръждаема стомана, машинно рязане и ръководство за монтаж, за довършителни работи от титанов плазма рейнбоу цвят, който никога не избледняваВ CREATECH TOOLS ние знаем, че държите в ръцете си перфектния инструмент, вие придобивате увереност, контрол и точност : това е нещо, към което ние се стремим;.Много точен, без приплъзване. ✅ В CREATECH TOOLS ние знаем, че държите в ръцете си перфектния инструмент, вие придобивате увереност, контрол и точност : това е нещо, към което ние се стремим;. ✅ Е МНОГО лек, за да сравни качеството на нашите пинцетов ръчно изработени с китайски. ✅ ИЗПОЛЗВАНЕТО на КАТ-ПИНСЕТА, ще допринесе за намаляване на общото време на полагането.

Повече информация

Продукти в категория