harayaa Пинсети За Изграждане на миглите Инструмент за удължаване на мигли /Инструмент за грим Прецизна Пинцети за Изграждане на Миглите за Салон за Гримьори /, 2 Кръгл?
Новинка

harayaa Пинсети За Изграждане на миглите Инструмент за удължаване на мигли /Инструмент за грим Прецизна Пинцети за Изграждане на Миглите за Салон за Гримьори /, 2 Кръгли Глави

BGN 4.38

Налично за поръчка

Приложение : Професионален пинсети за мигли, подходящи за салони за грим, гримьори, професионално изграждане на миглите или лична употребаМат вътрешна стена, за която е лесно да се възползва, не се плъзга, а връзка на миглите е лесно да го пуснете.Мат вътрешна стена, за която е лесно да се възползва, не се плъзга, а връзка на миглите е лесно да го пуснете. -Мултифункционална : Пинцети, предназначена не само за удължаване на мигли, но също така може да се използва за дизайн на нокти diy, бижута, произведения на изкуството и т.Многофункционален : Пинцети, предназначена не само за удължаване на мигли, но също така може да се използва за дизайн на нокти diy, бижута, произведения на изкуството и т.Особеност : в Здрава хватка, мигли лесно зажимаются, усещането за комфорт в ръка.Пинсети за изграждане на миглите : Точност пинсети ви позволява да вземете няколко ресничките и да ги прилага към ресницам, че е идеален за изграждане на миглите. - Функция : Силна хватка, мигли лесно зажимаются, усещането за комфорт в ръка. - Материал : Висококачествена сплав, лек, лесно се огъват и деформирана, моющийся и издръжлив на употреба. x 13,5 см / 0,39 инча x 5,31 инча - Материал : комплектът от сплав са : Допълнително : 2 пинсети с кръгла глава или 2 пинсети с остри глава или 2 пинсети с кръгла глава, 2 пинсети с остри глава Забележка : Моля се допуска малки грешки, поради ръчно измерване и на различните монитори.

Повече информация

- Product Size:
(Optional)
- Round Head:
1cmx11.5cm/0.39inchx4.53inch 1cmx12.5cm/0.39inchx4.92inch
- Pointed Head:
1cmx12.5cm/0.39inchx4.92inch 1cmx13.5cm/0.39inchx5.31inch
- Material:
Alloy
Package Includes:
Optional:
2 Round Head Tweezers :
2 Pointed Head Tweezers :
2 Round Head Tweezers :
2 Pointed Head Tweezers :
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors. :

Продукти в категория