GKMJKI 2 бр. Пръстен от Меланжевой прежда, Камвольная Смесовая Прежди за Плетене, Цветни Прежди с Тънък Боя, Необичайна прежди за плетене на една кука (Цвят: черен разме?
Новинка

GKMJKI 2 бр. Пръстен от Меланжевой прежда, Камвольная Смесовая Прежди за Плетене, Цветни Прежди с Тънък Боя, Необичайна прежди за плетене на една кука (Цвят: черен размер: 1)

BGN 81.17

Налично за поръчка

Мек и приятен за кожата е естествен материалДебелина : 2 мм Памук, оцветени в лъскав парче.Блестящ ръб и памук. може да се наблюдава малка разлика в цвета между цвета на продукта, който получавате, и на тези, показани цвят.Художествени Занаяти и бродерия, Плетиво на една кука с Конец за плетене на една кука.Мек и приятен за кожата е естествен материал.Действителния цвят на продукта зависи от самия продукт, което получавате.Сфера на приложение : Тъкане на възглавници, одеяла, шалове, дрехи, амигуруми и други изделия от ръчно изработени изделия.Дебелина : 2 мм Брой скилидки : 5 скилидки.Име на продукта : Модел памук (сегментное оцветяване).Име на продукта : Модел памук (сегментное оцветяване).Поради оборудване камери, осветление, на ъгъла на наклона, показване на различни дисплеи, устройства и т.Пятицветная секция, боядисан в различни цветове.Пятицветная секция, боядисан в различни цветове.

Повече информация

Продукти в категория