JKUYWX Рокля за участия в балните танци за Жени, Стандартно Облекло за Танци в стил Валс, Дантелени Танцови костюми с големи Свингами (Цвят: D, Размер: XXL Код)
Новинка

JKUYWX Рокля за участия в балните танци за Жени, Стандартно Облекло за Танци в стил Валс, Дантелени Танцови костюми с големи Свингами (Цвят: D, Размер: XXL Код)

BGN 1.00

Налично за поръчка

Елегантен приятелка позволява ви да изглеждат много елегантно и красиво, изпъква от тълпатаПратката включва : 1 танцов костюм Забележка : Други аксесоари в комплекта не са включени Забележка : 1. и стилен, здрав и удобен плат. и стилен, здрав и удобен плат.Елегантен приятелка позволява ви да изглеждат много елегантно и красиво, изпъква от тълпата. и стилен, здрав и удобен плат.Моля, оставяйте разумна разлика в цвета.Елегантен приятелка позволява ви да изглеждат много елегантно и красиво, изпъква от тълпата.Женствена рокля за участия в балните танци, стандартни рокля за валс, дантелено рокля-люлка.Женствена рокля за участия в балните танци, стандартни рокля за валс, дантелено рокля-люлка.Идеален за сценични представления, танцови състезания, празнични партита.Пола элегантна и красива, благодарение на които изглежда особено елегантно и е очарователна.2, дори ако цветът е един и същи, в различни условия, при различно осветление, ще бъдат видими различни цветове. Размерите се измерват ръчно с оглед на разликата в 1-3 см (1 см = с 0.Женствена рокля за участия в балните танци, стандартни рокля за валс, дантелено рокля-люлка.Идеален за сценични представления, танцови състезания, празнични партита.Дрехи, Обувки, Бижута Спортна Определена Облекло Танцови Дамски рокли.

Повече информация

Продукти в категория