Професионална палитра сенки за очи мат телесен цвят 16 цвята.Палитра прах топло земи на естествени тонове за грим на очите.Устойчиви Грунд за сенки за очи от светло ?
Новинка

Професионална палитра сенки за очи мат телесен цвят 16 цвята.Палитра прах топло земи на естествени тонове за грим на очите.Устойчиви Грунд за сенки за очи от светло кафяв до тъмно-оранжев цвят paleta de sombras de ojos

BGN 3.20

Налично за поръчка

Наистина ? 【Най-доброто обслужване на клиенти】 : Сенки за очи могат да бъдат повредени по време на доставка. ?【Супер пигментирани и пресовани пигменти】 : Елегантна бяла опаковка с леко натискане.Ние ще се радваме да ви предложим решение. чудесно за гуру грим или на професионален гримьор.Отличен за изучаване на цветя и умения грим ".Подходящ за различни случаи, като например ежедневни, салонные, вечерни, сватбени и т.Ако имаш счупени стоки, не се колебайте да се свържете с нас.Безкрайни възможности - той ще ви заведе от зоната си на комфорт, за да създаде най-обаятелните образи, като ежедневния начин, страстен начин на smokey eye и rainbow eye.Наситен цвят и възможност за смесване.Можете да ги използвате като основен цвят или да ги върху горната част на устните, лицето, краката и тялото. 16 наистина смели, безумно ярки цветове, включително и 3 варианта на завършеност : мат, метален и блестящо. ?【Наситен цвят и растушевываемость】 : Тези на мат и играта на сенки за очи лесно растушевываются.Разумно съчетание на цветове, высокопигментированные сянка прави очите по-ярки.Сянката може да се прилага влажни или сухи за създаване на най-различни образи.Можете да създадете всякакъв образ.Крем-сенки за очи с кадифена текстура, която се поставя върху клепачите и осигуряват ненадмината точност на цветовете.

Повече информация

Продукти в категория