LUNCA за Samsung Galaxy S20 Plus, Текстура Теле, Магнитна Обтегач, Странично оттичане, с Разтегателен Кожен калъф с Титуляра, Отделения за карти, Чантата и Фоторамкой, Здрав (Цвят
Новинка

LUNCA за Samsung Galaxy S20 Plus, Текстура Теле, Магнитна Обтегач, Странично оттичане, с Разтегателен Кожен калъф с Титуляра, Отделения за карти, Чантата и Фоторамкой, Здрав (Цвят: черен)

BGN 47.49

Налично за поръчка

До всички бутони и портове са лесно да се получи достъп Дизайн точен и точно подходящ за вашия телефон.Дизайн точен и точно подходящ за вашия телефон. Конструкция, сгъваща се стойка улеснява странично гледане. Те по подходящ начин защитават вашите устройства от обикновени драскотини, мръсотия, разкъсване и износване. Изработен от изкуствена кожа и материал TPU, той може да работи в продължение на дълго време.Изработен от изкуствена кожа и материал TPU, той може да работи в продължение на дълго време.Конструкция, сгъваща се стойка улеснява странично гледане. Функционални отделения за карти, поставка, чантата и фоторамка, удобни за използване.Функционални отделения за карти, поставка, чантата и фоторамка, удобни за използване.Те по подходящ начин защитават вашите устройства от обикновени драскотини, мръсотия, разкъсване и износване.

Повече информация

Продукти в категория