(3 опаковки) Калъф за Airpods 3-то поколение Силиконов калъф BGAANM Airpods 3, Защитен калъф с хубав забавен дизайн на кожата, с брелком (Сок + Fiji + Benjer)
Новинка

(3 опаковки) Калъф за Airpods 3-то поколение Силиконов калъф BGAANM Airpods 3, Защитен калъф с хубав забавен дизайн на кожата, с брелком (Сок + Fiji + Benjer)

BGN 3.33

Налично за поръчка

Силиконов калъф задаване на калъф за зареждане на Airpods 3 с помощта на технологията на адсорбция 【Сладък дизайн на корпуса и кожата】 Тези покрива със сладки анимационни 3 D дизайн (с различна кожа), стилни, забавни.Съвместими модели-Тези калъфи са съвместими с Airpods 3-то поколение! ! ! ! НЕ за Airpods 1/2 и Airpods pro (2019) и Airpods pro 2 (2022) най-Добрият подарък-Модерен дизайн, красиви калъфи Airpods 3 ще станат най-добрият подарък за момиче, момче или двойка. 【Следпродажбено обслужване】– първата Ни грижа-вашето удовлетворение е, изпратете ни съобщение чрез страницата на вашата поръчка, ние ще се свържем с вас по-бързо в рамките на 24 часа.Нека не ви заблуждава сладък външен вид, този висококачествен мек силиконов калъф е много издръжлив и да не се поддава на деформация, това е чудесен партньор за Airpods 3.Пратката включва 3 х силиконови своята практика за Airpods 3-то поколение (Airpods 3 в комплекта не са включени) 3 х ключодържател. 【Следпродажбено обслужване】– първата Ни грижа-вашето удовлетворение е, изпратете ни съобщение чрез страницата на вашата поръчка, ние ще се свържем с вас по-бързо в рамките на 24 часа.Нека не ви заблуждава сладък външен вид, този висококачествен мек силиконов калъф е много издръжлив и да не се поддава на деформация, това е чудесен партньор за Airpods 3. 【Сладък дизайн на корпуса и кожата】 Тези покрива със сладки анимационни 3 D дизайн (с различна кожа), стилни, забавни.Седалките BGAANM Airpods 3 са специално проектирани за Air Pods 3-то поколение - изработени от здрави и ударопрочных еластомер, осигуряваща перфектен баланс на защита и кацане.Това ще бъде най-добрият подарък.Това ще бъде най-добрият подарък.Симпатичен дизайн на кожата - Оригинален 3 D cartoony калъф за Airpods 3.През целия следпродажбено обслужване-Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се погрижат за вас.

Повече информация

Продукти в категория