Силиконов калъф за Airpod с покритие покритие от DJUIFL идва със сладък окачване-ключът. Гальванический корпус Airpod е подходящ за Airpod 1/2. Това могат да направят хора на вся?
Новинка

Силиконов калъф за Airpod с покритие покритие от DJUIFL идва със сладък окачване-ключът. Гальванический корпус Airpod е подходящ за Airpod 1/2. Това могат да направят хора на всякаква възраст. (1/2 поглед на ден)

BGN 3.00

Налично за поръчка

DJUIFL е разработил калъф, специално за Airpod 1/2Зареждайте, не махате калъф.Защитен калъф Airpod е изработена с покритие покритие, напълно гланц, приятен на допир и устойчив на замърсяване.Гальванический корпус Airpod е устойчив на замърсяване и износване, и се изчиства една кърпа. [Лесен за носене] : Калъф Airpod с покритие покритие също така идва с окачване Kawaii Key, която може да се мотае, където и да отидете, например, в раница, панталони и т.Мекият силикон е по-добре предпазва вашия Airpod. [Пълна защита] : Защитен ръкав с покритие покритие Airpod е разработена в съответствие с размера на външния отделение Airpod, размер отговаря, и го е лесно да загубиш.Зареждайте, не махате калъф.За да се осигури добър опит. [Пълна защита] : Защитен ръкав с покритие покритие Airpod е разработена в съответствие с размера на външния отделение Airpod, размер отговаря, и го е лесно да загубиш. [Лесен за носене] : Калъф Airpod с покритие покритие също така идва с окачване Kawaii Key, която може да се мотае, където и да отидете, например, в раница, панталони и т. Всеки фигура в джоба Airpod сладък и стилен. [Уникален дизайн] : Защитно покритие Airpod с покритие покритие изпълнена с новия и уникален модел.Защитен калъф Airpod е изработена с покритие покритие, напълно гланц, приятен на допир и устойчив на замърсяване.

Повече информация

Продукти в категория