J. west Калъф за AirPods, Блестящ Сладък Цветен Мек Силиконов Защитен Калъф от TPU с Брелком във формата на Слънчогледи за Жени, Решетки за AirPods 2-ро поколение, Калъф за зареж?
Новинка

J. west Калъф за AirPods, Блестящ Сладък Цветен Мек Силиконов Защитен Калъф от TPU с Брелком във формата на Слънчогледи за Жени, Решетки за AirPods 2-ро поколение, Калъф за зареждане 1-во поколение, Предните led Светлини

BGN 3.73

Налично за поръчка

Материал : Корпусът е изработен от гъвкав термопластичен полиуретан (TPU) и ДЗП (In-Мухъл-Decoration).Калъф за Air Pods, J.Съвместим с : Калъф за зареждане на Airpods 1/2 поколение, добър подарък за момичета, жени, мъже. никога не се притеснявайте за царапинах, мръсотия, натъртвания и други дневни лезии. west Луксозен блестящ Полупрозрачен принт под формата на слънчогледи, мек силиконов защитен устойчив на удари калъф за слушалки Airpods от TPU, комплект аксесоари за кожа за Apple Air Pods, калъф за безжичното зареждане 1/2, видими отпред led индикатор.High Preminum TPU : Гъвкав и мек гел от TPU, който представлява забележителен дизайн, по-удобен за живота си, независимо дали пътувате или спортувате.Направете отпечатък ярки и никога не са избелели.Докосвате очите : Сладък моден дизайн може да си airpods други. Калъф за зареждане на Air Pods защитени на 360 °.

Повече информация

Продукти в категория