Външните Стенни аплици от 2 теми, Алуминий, Бронз, настъргани с маслени бои, Външни осветителни Тела, Монтиране на стена, Водоустойчив и Антикорозионна Външни Стенн?
Новинка

Външните Стенни аплици от 2 теми, Алуминий, Бронз, настъргани с маслени бои, Външни осветителни Тела, Монтиране на стена, Водоустойчив и Антикорозионна Външни Стенни фенери, Фенери на верандата, за дома, Гаражно

BGN 3.33

Налично за поръчка

В : Ако лампата е дефектна, което мога за него да се направи? A : НИЕ TOBUSA има резервно копие само на нашия продукт, ако имате някакви въпроси или проблеми, не се колебайте да се свържете. Освен това, благодарение на разширена материал, тези стенни осветителни тела за екстериорно осветление не са податливи на корозия и може да продължи дълги години.Освен това, благодарение на сетчатому дизайн на тези осветителни тела за външно осветление придават на дома си модерен вид.Задайте крушката и включете ги, след това можете да получите отлично осветление.О : Тези лампи не светят от здрач до зори, което ви освобождава от многото функционални проблеми.Ние сме щастливи да предложим помощ.Ако вие нямате представа за лампочках с нажежаема жичка, моля, не се колебайте да задавате въпроси.TOBUSA винаги обединява нови идеи и съвременни технологии, за да представи на клиента е нова изненада.Тези външни стенни лампи, със сигурност ще се превърне вашия идеален избор!.Отговор : Тези тела са съвместими с всички електрически крушки E26.Освен това, всички аксесоари за инсталация и инструкции са включени в комплекта, така че можете да инсталирате светлина в няколко прости стъпки. ЧЕСТО задавани въпроси : .Ето решения, които предлагаме!. ?【Дълготрайност и устойчивост на атмосферните влияния】 Изработени от 100% алуминий, тези външни осветителни тела за верандата, притежават висока водонепроницаемостью, подходяща за работа навън и в екстремни метеорологични условия като силен дъжд / сняг, екстремна температура, буря и т. Ние разработваме и произвеждаме декоративни, така и функционално осветление за международния пазар повече от 10 години и сме максимално близо до нашите основни ценности : висококачествена материали, подмладени функции, уникалния си дизайн, задоволителен услугата.Въпрос : Тези светлини от здрач до зори?. ?【Изход E26 и препоръчителни лампи】 Тези улични гаражни осветителни тела, вградени в стандартна розетка E26 (максимална мощност от 100 W), са съвместими с различни светлини, като например led, лампи с нажежаема жичка или CFL (Забележка : лампата в комплекта не са включени).

Повече информация

Продукти в категория