Стенни Простор за дрехи Kenvc, Монтиране на стена За сушене на бельо, Простор за дрехи за пране,3-Полюсная Сгъваема Сгъваем Простор за дрехи, 24 куката (Бял)
Новинка

Стенни Простор за дрехи Kenvc, Монтиране на стена За сушене на бельо, Простор за дрехи за пране,3-Полюсная Сгъваема Сгъваем Простор за дрехи, 24 куката (Бял)

BGN 1.33

Налично за поръчка

【стенен сушилнята】 Закачалка за сушене на дрехи стенни с 3 складывающимися секции и 1 телескопичноKENVC се фокусира върху решаването на проблема за съхранение в домашна пералня.Сгънете го и го сложи в ъгъла, за да се спести място, когато не сушете дрехи. 【Добро обслужване】 Всяка простор за дрехи, е направена от утолщенного материал за повишена трайност.Използването на сушилни за обработка на дрехи може да доведе до образуването на бръчки и увреждане на тъкани дрехи.Можете да го носите навсякъде, където пожелаете.Пакетът включва : 1x монтиране на стена за сушене на дрехи, 1x тренировка, 1x шестостенния ключ, 1x 10-инчов окачен на прът, 4x разширителен болт, 4x капачката и 6x малка скоба. 【Спестяване на пространство】 Нашата стенни простор лесно ще и е, че осигурява бързото съхранение за 10 секунди.Сгъваема сушилня за дрехи използва естествена слънчева енергия, което дава възможност за спестяване на потреблението на ресурси и помага за опазване на околната среда. за сушене ризи, кърпи, чорапи, шапки, палта, костюми, рокли и т.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас, ние винаги сме на ваша страна. 5 : Система за закачане на дрехи е по-удобно.Можете да се възползвате от сушилня за сушене на дрехи в банята, пералня и на балкона. Ни закачалка за сушене на дрехи на стената може да се сгъва за пестене на място. 【Няколко сценарии】 приложения Можете да поставите тези закачалки за дрехи за сушене на дрехи на балкона, банята, пералнята или на прозореца.Преди да напусне фабриката, те преминават през строги тестове, за да се гарантира съвършенство. Висока способност за сушене : Тази сгъваема сушилня е с дължина 51,25 инча, три отделения за сушене от алуминий и разширение на конструкция с дължина 9,84 инча, което позволява да има достатъчна дължина за сушене на дрехи на цялото семейство, което изисква само бережной избърсване за грижа.KENVC ви предлага най-простият система на организация на закачалки за дрехи за дома, сгъване и телескопична конструкция, която е идеална за по-малки площи и на тесни коридори, като ви спестява пространство.Сгъване закачалка за дрехи можете да поставите навсякъде в дома : . 1 : Сухи закачалки спестяват повече пари. 【Здрав и издръжлив】 Тази стенни простор за дрехи, е направена от космическия алуминий, теглото на продукта е 1,17 кг.Миризмата на човешкия пот се запазва в продължение на дълго време, а естествената слънчева светлина може да ускори премахването на миризмата на пот, което прави дрехите по-чисти.

Повече информация

Продукти в категория