Cabilock Reach Разтегателен Регулируема Стоманена Разтегателен Балкон Clo Телескопична Вилка Домакински Разчита на Вътрешния Достигащи Кука от неръждаема стомана Облек?
Новинка

Cabilock Reach Разтегателен Регулируема Стоманена Разтегателен Балкон Clo Телескопична Вилка Домакински Разчита на Вътрешния Достигащи Кука от неръждаема стомана Облекло См Външния Полюс Облекло Висока сушене за 2 елемента

BGN 0.67

Налично за поръчка

Пратката включва 2 брТЕЖКОТОВАРНИ ТЕЛЕСКОПИЧНА ПОЛЮС - Направен от добър материал, сверхпрочный прът за натягивания снабди с въже служи и може да служи дълго време.Описание на продукта Сушилня за дрехи Тази закачалка е направена от висококачествен материал, издръжлив и е предназначен за продължителна употреба. -Материал : пластмаса, закачалка за дрехи на балкона от неръждаема стомана-Цвят : бял телескопични дръжки за reach -Свалящ се и се събират дизайн може най-добре отговарят на вашите нужди за сушене на бельо в различни ситуации. x 1 × Закачалка за дрехи Характеристики-A за ежедневието, които правят пране и развешивание дрехи за дома.16 X0 Комплект за сушене на дрехи. Закачалка за дрехи.ЗАКАЧАЛКА ЗА СУШЕНЕ на ДРЕХИ - разумен дизайн, е лесно да се отделят и да събира, и тя може да осигури удобство при сушене на дрехи.захват за бельо Сгъваем дизайн осигурява удобство на използване за закачане на дрехи. -Изработен от устойчиви материали и има срок на служба, която може да ви служи дълго приодеяльником. -Интелигентен дизайн, лесни за настройка, леки и ще стане ваш добър избор повдигащи приодеяльников.Закачалка за дрехи за дома Лесно и без съмнение ще ви позволи да се чувствате по-комфортно, когато се използва. -Прът за пране на въже сверхпрочный, него не е лесно да се прекъсне, той може да издържа дълго време на употреба, дрехи и изважда до полюса.

Повече информация

Продукти в категория