Филтър мрежа, Мрежови кабел с USB, удължителен кабел 3 гнезда, 3 USB порта, Настолна зарядно устройство с плосък приставка адаптер, за Няколко Платформи за хотели, за дом
Новинка

Филтър мрежа, Мрежови кабел с USB, удължителен кабел 3 гнезда, 3 USB порта, Настолна зарядно устройство с плосък приставка адаптер, за Няколко Платформи за хотели, за дома, Офиса, Круизен лайнер, Пътуване (Бял)

BGN 8.86

Налично за поръчка

Този захранващ блок е снабден с защита от претоварване, късо съединение, претоварване по протичането на ток, пренапрежение и прегряванеИдеална за дом, офис, хотел, круиз лайнер, пътуване и т.Този usb-кабел за захранване перфектно се вписва в бюрото си, прикроватной нощното шкафче или на бюрото у дома и премахване на цялата бъркотия от кабели. а конструкция на плоски щепсела под ъгъл от 45 ° прави по-удобен за използване и няма да се отрази на използване на други устройства по време на употреба на този продукт. 【Защита от пренапрежение и претоварване】?със защита от претоварване предпазва вашите уреди от осветление, удари или удари.Независимо дали това е къща, хотел, апартамент, хотел или офис, на тях може да се ползва.Едно зарядно устройство за свободни от елементарно работния плот.Независимо дали това е къща, хотел, апартамент, хотел или офис, на тях може да се ползва.Превключвател на reset/изключване с вграден автоматичен прекъсвач за защита на всички контакти от претоварване. 【Стоки от първа необходимост за пътуване】????Компактен захранващ блок за пътуване с USB конектор може да работи в диапазона 110-250 В целия свят, което означава, че можете да използвате захранващ блок за пътуване, дори и в чужбина.Този захранващ блок е лесен за употреба на масата, нощното шкафче или на тезгяха.Този захранващ блок е лесен за употреба на масата, нощното шкафче или на тезгяха. 【Широко пространство и конструкция на плоски щепсела под ъгъл от 45 °】? Нашият плосък щекер лесно се побира в труднодостъпни места. 【Широко пространство и конструкция на плоски щепсела под ъгъл от 45 °】? Нашият плосък щекер лесно се побира в труднодостъпни места. Освен това, лента за захранване с usb-usb с led дизайн usb, за да можете да лесно да намерите USB-порт в тъмното.Тази тънка малка сила лента поддържа диапазон на напрежение 100-240 В .Тази тънка малка сила лента поддържа диапазон на напрежение 100-240 В . 【Настолен малък захранване】?3 ac контакти и 3 порта USB smart стенд захранване с плоска с вилица може да се зарежда на 6 електрически устройства.Едно зарядно устройство за свободни от елементарно работния плот. Освен това, лента за захранване с usb-usb с led дизайн usb, за да можете да лесно да намерите USB-порт в тъмното.Достатъчно малък за да се побере лесно в чантата си по време на пътуване или почивка, той е много компактен, не заема място и лесно да носите със себе си.Достатъчно малък за да се побере лесно в чантата си по време на пътуване или почивка, той е много компактен, не заема място и лесно да носите със себе си.

Повече информация

Продукти в категория