Тиква за парти в чест на Хелоуин, Многократно Кафе ръкав с Лед с дръжка, Неопреновый Ръкав за Напитки, кафе лате, Чай, Напитки, Бира (Голям 30-32 унция)
Новинка

Тиква за парти в чест на Хелоуин, Многократно Кафе ръкав с Лед с дръжка, Неопреновый Ръкав за Напитки, кафе лате, Чай, Напитки, Бира (Голям 30-32 унция)

BGN 23.04

Налично за поръчка

【Здрав материал】 Този ръкав за кафе с лед е направен от здрав неопрен с висока плътност с гъвкава шевове, които издържат на опън и могат да се появят Лесна инсталация 5. Сгъва на самолет за лесно съхранение в портмонета, чанти, автомобилни централни панели и т. 【Добра разтегливост】 Нашите ръкави за напитки са на разположение да отговарят на различни кофейным напитки с лед, на други популярни марки на бутилки за вода и чаши.Лесно за почистване, просто хвърляне в пералната машина или сполоснув в мивката. Предотвратява разливи, кондензат и елементарно Материал : неопрен + полиестер Размер и кацане : Малко кафе ръкав с дръжка (подходящ за 18-20 грама), на около Височина : 4,6 "/ 11,7 см, диаметър на дъното : 2,8 "/7,1 см Среден кафе ръкав с дръжка (подходящ за 24-28 унции), на около височина : 6,22 "/ 15,8 см, диаметър на дъното : 2,8 "/ 7,1 см Голям кафе ръкав с дръжка (подходящ за 30-32 унции), на около височина : 7,5 " / 19 см, диаметър на дъното : 2,8 "/7,1 виж.Мек и удобен за улавяне 3 Опъната 4. Удобна за захващане дръжка. 【Многократна употреба използването на】 кажете сбогом на похарчените губи еднократна употреба дюзи за чаши с нашите стилни и подлежат на повторна употреба дюзи за кафе. 【Предотвращайте разливи, конденз и елементарно】 Тези кафе ръкави поддържат ръцете топли и сухота, изолационен ръкав за чаши предпазва от капки вода, след като си пият сконденсировался, избягвайте попадане на капки върху дрехи, коли, мебели и т.

Повече информация

Продукти в категория