ULTECHNOVO Прозрачен Контейнер Falcon Tube за Еднократна употреба Стелажи За Пробирок Набор от Пробирок Лабораторни Епруветки Стойка за Пробирок Поставка за пробирок с Пос?
Новинка

ULTECHNOVO Прозрачен Контейнер Falcon Tube за Еднократна употреба Стелажи За Пробирок Набор от Пробирок Лабораторни Епруветки Стойка за Пробирок Поставка за пробирок с Поставка за употреба за пробирок за Научна лаборатория,

BGN 2.67

Налично за поръчка

Чудесен помощник за вашите експерименти, за да ви помогне да се наблюдава експериментално явление по-удобен начинДържач за научни пробирок - Качествени и безопасни материали, го правят приятно на допир, практичен и траен, и той може да ви служи дълго време.Списък на пакетите 1 x Стойка за пробирок 6 x пробирок Особености - практичност и спестяване на пространство за използване инструменти в лабораторията или на училищните уроци по химия.Стойка за пробирок за кръв - подходящ за много места, у дома, училище, клас, лаборатории, научно-изследователски института и така нататък. - Цвят : Прозрачен, червен, син.Стойка и тръби за многократна употреба и могат да се перат. - Висококачествени и безопасни материали, го правят приятно на допир, практичен и траен и може да ви служи дълго време. - Материал : Пластмаса.Центрифужные епруветки - Стойка за пробирок е изработена от висококачествена пластмаса, трайна, може да се използва в продължение на дълго време. - Това спестява място и лесно да се съхраняват, че няма да заема много място.Информация за продукта Изработена от висококачествен материал и с шест дупки, тази поставка за пробирок идеален за лабораторна употреба.добре полирана и не травмирует на ръката при употреба.Титуляр епруветки за изследване на кръвта-Полиран повърхност, устойчивост на износване, позволява стабилно задържане на епруветки, не травмируя ръце.

Повече информация

Продукти в категория