детски слушалки charlxee, жични Слушалки с динозаври, опаковъчна хартия Включва стикер за момчета и момичета, вграден микрофон и HD-стерео за онлайн-обучение/училища / т?
Новинка

детски слушалки charlxee, жични Слушалки с динозаври, опаковъчна хартия Включва стикер за момчета и момичета, вграден микрофон и HD-стерео за онлайн-обучение/училища / таблет с найлонови кабел (зелен)

BGN 1.33

Налично за поръчка

Това е подарък за растеж, за който всяко малко момиченце не може да пропуснете Вграден микрофон, стереозвук Hi-fi. 【Помощник за онлайн курсове】 : Жични слушалки Charlxee работят с вграден микрофон, които са идеални за онлайн курсове и гласови повиквания.Диамант поставена unibody парче, който няма да падне.Асистент за обучение.Универсална съвместимост.Разбира се, тези слушалки с кошачьими уши и могат по-дълго да придружи децата и да ги направи по-щастливи.Просто докоснете няколко бутони и възпроизвеждане, пауза, отговор и завършване на повикване са под контрол!. ние обновяваме микрофони, ръчно добавяне на медна катарами, които им е трудно да се прекъсне. 4-крак кабел дава възможност на децата по-гъвкаво да се ползват слушалки.Дишащи и дебели амбушюры осигуряват комфортно използване. на 12-месечен защита, много лесно се свържете с центъра за поддръжка на клиенти. 【Здрав кабел】 Найлонов кабел премиум-клас е здрава и не спутывается.Детски слушалки Charlxee за училище тежат само 140 грама, което съвсем не ще бъдат тежки за детска врата или на куфара по време на пътуване.Ако сте любител на слушалки, моля, обърнете внимание на Charlxee.Charlxee, основан през 2017 г. 【Регулируема и мека лента за глава】 : Слушалки Charlxee toddle се разтягат, усукани, благодарение на което те могат да се използват в широка гама от размери на главата., професионален марка, специализирана в детски слушалки. 【Широка съвместимост и поддръжка на】 : широко съвместим с щепсел с диаметър 3.Подходящ за деца и юноши от различни възрасти.Ние се гордеем от себе си и се опитваме всячески да се разбират нуждите на потребителите, за да отговарят на техните нужди и с ентусиазъм и свободно да им служат в нашите магазини.Подарък кутия с единорогом допълнително снабдена неща с Единорогом (стикери и влязат с украшения-гривни).

Повече информация

Продукти в категория