Цена по Цена на завода на производителя Led Акрилна Трикольор Вентиляторная Лампа С Потъмняване В Скандинавски стил, Модерен Вентилатор на Тавана За детска Стая, Ми?
Новинка

Цена по Цена на завода на производителя Led Акрилна Трикольор Вентиляторная Лампа С Потъмняване В Скандинавски стил, Модерен Вентилатор на Тавана За детска Стая, Минималистичная Полилей от ABS-лист За хол, Трапезария,

BGN 0.67

Налично за поръчка

Подходящ за вили, спални, дневни, трапезарии, коридори, кухни, хотели, офиси, библиотеки, кафенетаПри използване на климатик, той може да балансира температурата в помещението, да спестят енергия и да бъдат полезни за здравето.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Подходящ за вили, спални, дневни, трапезарии, коридори, кухни, хотели, офиси, библиотеки, кафенета.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.С най-добри пожелания. ● Интелигентен дистанционно управление : настройте времето за пускане в ефир, спокойно попадат заспал, след земните, удовлетворяйте различните нужди на всекидневния живот в светлина и переключайтесь между монтиране на горивото и дистанционно управление с един бутон.При използване на климатик, той може да балансира температурата в помещението, да спестят енергия и да бъдат полезни за здравето. ● Този вентилатор на тавана е изработен от ABS-перката + акрил лампа + оборудване; използва нов вграден led чип-източник на светлина, висока яркост, енергийно спестяване и защита на околната среда, със среден срок на служба 50 000 часа. ● Моля, бъдете сигурни в покупката!Този продукт е сертифицирана от UL / CE. ● Интелигентен вентилатор с променлива честота на въртене : той има функция за директно и обратно въртене, което осигурява топлина през зимата и прохлада през лятото.Ние ще се свържем с вас в рамките на 12 часа. ● Моля, бъдете сигурни в покупката!Този продукт е сертифицирана от UL / CE. ● Тих и мек вятър, който по време на спокоен сън : намаляване на шума, по-ниска честота на тихо и удобно, леко, като шепот, с ниско децибелом, не се отразява на живот и почивка. ● Интелигентен вентилатор с променлива честота на въртене : той има функция за директно и обратно въртене, което осигурява топлина през зимата и прохлада през лятото.● ZALORD е най-добрият доставчик на таван вентиляторных лампи, тук можете да избирате между безброй полилеи за вътрешно осветление.● Този вентилатор на тавана е изработен от ABS-перката + акрил лампа + оборудване; използва нов вграден led чип-източник на светлина, висока яркост, енергийно спестяване и защита на околната среда, със среден срок на служба 50 000 часа.

Повече информация

Продукти в категория