Каишка за йога XEMZ, Еластична Лента за Стрии с Вериги, Растяжитель За възстановяване на контузия, Физиотерапевтическая Балансировочная Въже, Обща Тренировка За кра?
Новинка

Каишка за йога XEMZ, Еластична Лента за Стрии с Вериги, Растяжитель За възстановяване на контузия, Физиотерапевтическая Балансировочная Въже, Обща Тренировка За крака, Танцова Зала, Рехабилитация на Разтягане, Гъвкавост

BGN 7.00

Налично за поръчка

Здрава каишка и е солидна конструкция, за да могат да издържат на интензивна употреба ★ ПРЕНОСИМ И ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА – идеален за начинаещи с гъвкави панти.Няма пряжек, не трябва да връзване на възли, каишка за стрии за йога е толкова прост и лесен, че им е хубаво да се ползват дори и ако никога не сте правили това преди. ★ ПОДОБРИТЕ СВОЯТА ГЪВКАВОСТ И ОБХВАТ на движение - Еластичен колан осигурява допълнителна стабилност по време на самостоятелни стрии и пози.Ако ви харесва, моля, не се колебайте да добавите това в кошницата си.Подобри своята гъвкавост и обхват на движение : Еластичен колан осигурява допълнителна стабилност по време на самостоятелни стрии и пози. ★ ПРЕНОСИМ И ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА – идеален за начинаещи с гъвкави панти. ★ ПОДОБРИТЕ СВОЯТА ГЪВКАВОСТ И ОБХВАТ на движение - Еластичен колан осигурява допълнителна стабилност по време на самостоятелни стрии и пози.Много е ефективен за спортисти, танцьори или за физиотерапия. ★ УСЪВЪРШЕНСТВАН ДИЗАЙН – идеални за начинаещи, така и дори по-добре, и за опитни потребители, взехме старата концепция за лента и са актуализирали си!Ние използваме, висококачествени материали, които са приятни на допир и не режат ръце, когато сте здраво ги държи. ★ ЗДРАВ еластичен ремък - Еластична каишка е изработена от висококачествени материали, които достатъчно се разтягат. ★ Се ЧУВСТВАЙТЕ МЛАДИ НА ВСЯКА ВЪЗРАСТ – Когато сте растягиваетесь, вие растягиваете на мускулите около ставите, което помага за увеличаване на обхвата на движенията и, от своя страна, помага да се избегнат наранявания.Няма пряжек, не трябва да връзване на възли, каишка за стрии за йога е толкова прост и лесен, че им е хубаво да се ползват дори и ако никога не сте правили това преди. ★ ЗДРАВ еластичен ремък - Еластична каишка е изработена от висококачествени материали, които достатъчно се разтягат.Идеален за практикуване на йога, пилатес, балет, кроссфитом и физическа терапия, загряване с помощта на еластичен колан помага за предотвратяване на наранявания и спомага за възстановяването на мускулите. ★ УСЪВЪРШЕНСТВАН ДИЗАЙН – идеални за начинаещи, така и дори по-добре, и за опитни потребители, взехме старата концепция за лента и са актуализирали си!Ние използваме, висококачествени материали, които са приятни на допир и не режат ръце, когато сте здраво ги държи.Високоефективен за спортисти, танцьори или за физиотерапевтични процедури, еластичен колан подобрява гъвкавостта и увеличава обхвата на движенията за подобряване на работата при намаляване на риска от наранявания.

Повече информация

Продукти в категория