KFJBX богат на функции за Асистирана Дъвка за денс Йога, Еластична Дъвка за практикуване на латиноамериканскими танци За възрастни, Дъвка За начинаещи, гумена лента з
Новинка

KFJBX богат на функции за Асистирана Дъвка за денс Йога, Еластична Дъвка за практикуване на латиноамериканскими танци За възрастни, Дъвка За начинаещи, гумена лента за йога (Цвят: D, размер: 1)

BGN 3.00

Налично за поръчка

3 Изработен от найлон высокоэластичной прежди и латекс, прежда, притежава добро чувство за ръце, добра еластичност при опън, добро възстановяване, не е лесно разгражда и е здрава.Офис работниците могат да използват упражнения за облекчаване на болки в шията и гърба, коригиране на стойката на тялото и отслабване.Благодарим ви!Тренируйтесь дома или го използва като тренажор за пътуване. Еластичната лента е разделена на 8 секции, както и номера на нанесена ясно, лесно да се намерят.Разширяема до 4 см, има по-голямо съпротивление, може да се простират до 2 пъти; може да отговори на нуждите на различните пози от йога и танци за възрастни / деца; 4.Офис работниците могат да използват упражнения за облекчаване на болки в шията и гърба, коригиране на стойката на тялото и отслабване.Офис работниците могат да използват упражнения за облекчаване на болки в шията и гърба, коригиране на стойката на тялото и отслабване. Отлично качество на изработката, гладък, а не грубо, подходяща за йога, фитнес, шейпингом, тренировка на мускулите, танци, балансиране на тялото и т. 8 обичайните пози за практикуване, начинаещи в йога и танци могат да изпълняват 8 пози за разтягане на помощните упражнения за ефективно разтягане на мускулите. 8 обичайните пози за практикуване, начинаещи в йога и танци могат да изпълняват 8 пози за разтягане на помощните упражнения за ефективно разтягане на мускулите. Изработен от найлон высокоэластичной прежди и латекс, прежда, притежава добро чувство за ръце, добра еластичност при опън, добро възстановяване, не е лесно разгражда и е здрава. Еластичната лента е разделена на 8 секции, както и номера на нанесена ясно, лесно да се намерят. Еластичната лента е разделена на 8 секции, както и номера на нанесена ясно, лесно да се намерят. Лек, сгъваем, удобен за переноске, удобен за съхранение и переноске. Изработена от найлон высокоэластичной прежди и латекс, прежда, тя добре се усеща на ръцете, има добра еластичност при опън, се възстановява добре, му е трудно да се прекъсне и тя е трайна.

Повече информация

Продукти в категория