Магнитна Поставка за подправки Sisfung, Органайзер за подправки за хладилник или Микровълнова печка, Кухненски органайзер с Магнитен рафт (Черен)
Новинка

Магнитна Поставка за подправки Sisfung, Органайзер за подправки за хладилник или Микровълнова печка, Кухненски органайзер с Магнитен рафт (Черен)

BGN 21.33

Налично за поръчка

Използвайте сетчатую конструкция за намаляване на собствено тегло; 3 [Лесна за употреба] - Не изисква пробиване, монтаж;.Това е чудесен избор за хладилници, микровълнови печки, перални и сушилни машини, в него могат да се съхраняват бутилки с подправки, чаени торбички, кафе сироп, закуски, за да проверите за свободни стаи. 100% Благородна стомана. Разширете задния панел и лента 0,5 инча, магнитна поставка за подправки могат да се настанят до 10 кг / опаковка; 2. [Подобрен дизайн] - 1.Заоблени ръбове и ъгли, са лесни за използване;.Вентилация, дори при продължителна употреба няма да има мирис;. [Гаранция марка] - SISFUNG се ангажира да предоставя професионални продукти и услуги, моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси относно тази магнитна поставка за подправки, ние ще предоставим на задоволителни решения;. [Безопасна и устойчива] - Тази магнитна поставка за подправки изработен от висококачествена стомана с лаково покритие, предотвращающим появата на ръжда;. покритие от епоксидна смола предпазва от появата на ръжда;. [Универсално използване] - Магнитна поставка за подправки е надеждно прикрепен към всяка гладка метална повърхност.Бутилка с подправки имате под ръка ще ви даде удоволствието от готвенето.

Повече информация

Продукти в категория