Uonlytech Стопорный Канавката Стопорный Блок От Алуминиева Сплав T-образен водач Доставка на T-Образни Направляващи Болтове Ограничител Дърводелски Алуминиеви Направ?
Новинка

Uonlytech Стопорный Канавката Стопорный Блок От Алуминиева Сплав T-образен водач Доставка на T-Образни Направляващи Болтове Ограничител Дърводелски Алуминиеви Направляващи Скоби Митра От Алуминиева Сплав Ограничител

BGN 5.26

Налично за поръчка

аксесоари за т-образни направляващи Този т-образен механизъм е изработен от здрава алуминиева сплав, е трайна и е силен за продължителна употребаИнформация за продукти и Аксесоари за DIY Търсите професионални и практични стопорный блок?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият Т-образен ръководство блок трябва да отговаря на вашите нужди. - Изработен от висококачествена алуминиева сплав за по-дълга употреба. - Може да се използва за задържане, позициониране и фиксиране в деревообрабатывающем металлообрабатывающем стопорном блок katz моисей. ограничител муфа за употреба изящна изработка осигурява практичност и дълготрайност.Изящна изработка, без чеп, безопасни за използване на т-образни направляващи болтове. - Различно е солидна и надеждна текстура, я не е лесно да се прекъсне, тя ви служи ограничител на улуци за торцовочной рязане.Устойчив на абразия, выдерживающий ежедневно носене, лесно заменяемый стопорный блок.Списък на пакетите 1 x хонорар на пистата, Особености -Материал : алуминий трековые клипове от алуминиева сплав -Размер : 8,50 X7,50 X4,50 см / 3,34 X2,95 X1 t аксесоари за песен.стопор с Т-образно пазом : налагане на запор върху затягане налягане заедно с Т-образно пазом.Лесно се вмъква в Т-образен водач и се фиксира с помощта на винтова дръжка.Накрайник за торцовочной пътеки : Домашно дървообработващи инструменти, можете да го използвате, за да създадете собствен торцовочного огради с акцент.

Повече информация

Продукти в категория