Тренировки DOITOOL Тренировки за тренировки Винтове за джоба на кабинета Набор от Приспособления За пробиване с Наклонена Дупка Ръководство Перфоратор Дървообработ?
Новинка

Тренировки DOITOOL Тренировки за тренировки Винтове за джоба на кабинета Набор от Приспособления За пробиване с Наклонена Дупка Ръководство Перфоратор Дървообработващи Ръчни инструменти Сив, Определени За кабинета Тренировка

BGN 7.08

Налично за поръчка

инструменти-Използвайте оригиналния материал, с точна обработка, той не ръждясва и не се чупи набор от инструменти за изграждане или ремонт на дървени шевове.Списък на пакетите 1 x Инструмент за пробиване на кос дупки Характеристики -Осигурява постоянно точни-чаках да се обадиш сверлом с наклонена дупка.самоцентрирующееся тренировка с наклонен ъгъл на наклона 15 °, което позволява пробиване на идеалното наклонен отвор, ако е необходимо.Информация за продукта Универсална бормашина, за да отвори Лесно да превключва между сверлами с различни размери за всеки тип дърво, местоположение и ъгъл. - Размер : 6,7 х 3,8 х 1,8 виж - Професионален инструмент за обработка на дървен материал, от който се нуждаете.БЮРОТО ИНСТРУМЕНТИ - професионален инструмент за работа с метал, от който се нуждаете.ДЖОБНИ ИНСТРУМЕНТИ - Осигурява постоянно точни-чаках да се обадиш. комплекти-Улесняват работата с перфоратором, дизайн на дупката под ъгъл от 15 градуса осигурява точна работа, на тренировки. - Цвят : Сив ръководство перфоратор. - Материал : Алуминиева сплав, комплект за закрепване на преносими дупки, ръководства за тренировки с дюбелями, ръководства за дървообработващи инструменти, комплект за закрепване на вещества, самоцентрирующийся комплект за закрепване вещества, определени за джобни тренировки, определени за джобни джигов, определени за джобни спирални джигов, бормашина, бебе кука, дървообработващи инструменти и аксесоари, тренировка с наклонена дупка.

Повече информация

Продукти в категория