Обувки Healeved за обувки, Калъфи, Защитни Ръкавици, Парафин Ръкавици и Обувки, Овлажнители Ръкавици за ръцете, Ръкавици за ръце, Овлажняващи Чорапи, Гел Маска за Грижа ?
Новинка

Обувки Healeved за обувки, Калъфи, Защитни Ръкавици, Парафин Ръкавици и Обувки, Овлажнители Ръкавици за ръцете, Ръкавици за ръце, Овлажняващи Чорапи, Гел Маска за Грижа за Суха кожа, Зелени 1 Комплект

BGN 6.11

Налично за поръчка

ръкавици за грижа за кожата на ръцете unisex beauty spa soften repair, избелване овлажняващи гел ръкавици за грижа за кожата и чорапи, смекчаващи чораписпа ръкавици стоки Описаниеперчатки за лосион за ръце Спа ръкавици и чорапи, ще ви даде удоволствието и кожата у дома.Смекчаващи вината ръкавици за ръце : Предназначени за овлажняване на кожата на ръцете и придаване на краката свежи и хранителен вид.Чорапи за кожичките : Спа ръкавици и чорапи, ще ви даде удоволствието и мекота на кожата у дома.Ръкавици за сухи напукани ръце : кажете сбогом на суха, груба и са безразлични кожата.Смекчаващи вината чорапи : гел чорапи за напукани крака.Списък на пакетите в 1 чифт x 1 чифт ръкавици x чорапи Характеристики - Материал : гел овлажняващи чорапи за краката. - Непрекъснато овлажнява кожата, връща я по естествен и здравословен вид, изглаждане на сухи, напукани ръце в ръкавици и увеличават гъвкавостта.спа чорапи попрощаются със суха, груба и са безразлични кожата. - Цвят : зелен овлажняващи ръкавици. - Най-добър подарък на жена си, майка си и приятелите си на Деня на Св. Валентин, рождени дни и други специални дни, овлажнители спални ръкавици. чорапи с потрескавшимися пятками Правят кожата по-еластична и изглежда по-млада.

Повече информация

Продукти в категория